Ние знаем какво да правим, когато един пенис на човек е твърде малък, но как се справяте, когато един човек е просто с твърде голям?“ Дженифър Ланда, главен медицински сътрудник на BodyLogicMD и автор на The Sex Drive Solution for Women и д-р Емили Морс, сексолог споделят няколко важни съвети в това.

1. Отделете си времето за любовната игра.

любовна-игра-голям-пенис

Д-р Емили Морс отбелязва, че колкото по-възбудена сте по време на секса, толкова по-лесно ще се справите с неговия размер. Д-р Ланда отбелязва, че възбудата може да направи огромна разлика в това как тялото ви може да приеме това и вагината ви всъщност се разширява и удължава, когато сте силно възбудена.

2. Удвоявайте смазката.

смазка-голям-член

„Дори ако сте естествено мокри, плъзгането, ако имате добър лубрикант ви води в различен свят.“ Д-р Емили препоръчва JO’s или Agape смазки. Много жени също така използват овлажнител на Lelo, тъй като не само изглежда шик, отворен, но също така и действа много-добре.

3. Проверете дали имате презервативи с голям размер предварително.

Морс предлага използването на не-латексови презервативи на SKYN, тъй като те пренасят топлината изключително добре и идват с по-големи размери, така че не е нужно да се притеснявате за прекъсването на презервативите поради размера им по време на секс.

4. Ако сте решили да му направите „свирка“, не се притеснявайте от това

Освен очевидния факт, че свирката при пенис голям размер може да ограничава въздушния поток, то е абсолютно ненужно да поемете цялата дължина в устата си така или иначе. Както отбелязва Морс, главата на пениса има най-много нервните окончания, така че не се нужно да поемате целият размер, за да увеличите максимално удоволствието му.

5. Опитайте „Череша на върха“.

Легнете по корем, и оставете мъжът до вас да влезе отзад. Ъгълът е в най-чувствителната страна на вагината ви, без да изпитате болка от пълния му размер. Ако преди това прокара език по вътрешността на бедрата ви, ще се чувствате особено добре.

6. Говорете за това

Ако вече сте видели какъв пенис има и знаете, че малко голям за вас, трябва да го поговорите, преди да започнете секс. Защо? Трябва да разбере, че може да ви нарани и че ще трябва да бъде особено нежен.

7. Изберете точното време

Някои жени са по-чувствителни към дълбоко проникване през определено време на месеца, така че е важно да знаете точните дни на вашия цикъл. Ако това е точно преди вашия период или по време, може да се наложи да имате по-дълга любовна игра.

8. Знайте своите ъгли.

Когато жената е отгоре,  е най-добрият избор, защото можете да контролирате дълбочината на проникване и скоростта по всяко време.

9. Променете “ кучешката“ поза

Той може да ви отведе и отзад – просто трябва да коригирате това. Затворете краката си, за да контролирате дълбочината на проникване и легнете, вместо да сте на ръцете и коленете си.

10. Пригответе някои секс играчки

Все още не е удобно? Опитайте с пръстени за пенис, за да не го удряте твърде дълбоко. Като бонус: много пениси пръстени дори включват вибрации, за да можете да получите още по-голямо удоволствие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here