В понеделник ще трябва да бъдете съпричастни към ситуация, която засяга вашите роднини или приятели.

Не пренебрегвайте важните неща от техния живот, защото никой не знае какво ще е утрешния ден. Възможно е един ден да попаднете в подобна ситуация.

Днес много от вас ще са склонни да имат излишък към сантименталност и носталгия по миналото ви.

Понеделник ще бъде неблагоприятен ден за решаване на битови или имуществени дела, тъй като този ден ще бъде управляван предимно от емоции и те не винаги са най-добрият съветник при подобни задачи.

Вместо да правите добро, можете да създадете нов проблем. Този ден носи късмет и шансове за вас, но още повече във вашия емоционален или духовен живот, в действия, свързани с благотворителност и като цяло за доброто на общността, в която живеете.

Днес избягвайте да обсъждате сериозни финансови проблеми в семейството си.

Понеделник носи важни новини, свързани с бебе или дете.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник можете да започнете седмицата с тъжно или потиснато настроение, което би било по-характерно за мъжете, родени под тези зодиакални знаци.

Днес отношенията ви с други мъже до голяма степен ще определят емоционалното ви състояние и стабилност. Този ден носи повече отговорности и ангажименти, свързани с роднини или дела, които са важни за вашия дом.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог,

в понеделник ще имате възможността да изпитате приятни срещи и разговори с хора от близо и далеч.

Това ще бъде добър ден за обсъждане на емоционални или други въпроси с вашия интимен или съпруг.

Понеделник е благоприятен ден за любовни преживявания, ако сте успели да поддържате хармония във връзката си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате повече ангажименти, голяма част от които ще бъдат свързани с вашите приятели или съседи.

Повечето ангажименти днес ще ви направят раздразнителни, тъй като бързо ще се уморите или искате по-приятни занимания. Понеделник ще бъде важен ден за планиране на задачите ви до края на седмицата.

Събитията в живота на човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, могат да причинят объркване или раздразнение. Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще бъде важно за вас в понеделник да изпълнявате ангажиментите, които имате с жените, независимо дали са роднини, колеги или приятели.

През този ден можете да говорите ползотворно за планове, свързани с вашите финансови интереси. Участието на жена във вашите финансови дела ще ви донесе известна полза.