Какви натурални хранителни добавки са подходящи за отслабване

Бързо-Отслабване-в-корема-и-бедрата

Отслабването може да бъде и доста трудно начинание, ако не се храним здравословно и не пием подходящите хранителни добавки, споделят от онлайн магазин Now Foods.

Спортът е също важно условие за това да намалите излишните килограми и отново да сте в топ форма.

От друга страна, приемът на достатъчно течности на ден помага за успешното извеждане на токсините от тялото, което е важно за общото ни здраве и за това да се чувствате тонизирани, изпълнени с енергия и сила. 

Полезно ли е да пиете натурални хранителни добавки за отслабване

Редуцирането на наднорменото тегло може да бъде и труден процес, ако не положите необходимите старания и не действате комплексно.

Приемът на билкови добавки е също много полезен, защото натуралните продукти имат силата да ускорят процеса по отслабване и да помогнат да постигнете добри резултати. Освен за по-бързото изгаряне на излишните мазнини този вид препарати оказват положително влияние и върху ставите, мускулите, черния дроб и други важни органи.

Продуктите за намаляване на натрупаните мазнини помагат и за коригиране на задържаната вода в тялото, подобряване на метаболизма, както и за детоксикиране на тялото.

Важно условие в случая е да заложите на качествени предложения, чийто състав е пълноценен и базиран на съвременни разработки. Ако искате да подобрите начина, по който изглеждате, но в същото време да бъдете и здрави, е удачно решение да комбинирате натурални хранителни добавки за отслабване и с такива за кости, стави и очи.

На кои видове да заложите, съветват от Now Foods 

Натуралните добавки за отслабване са разнообразни като вид, като те могат да бъдат разгледани по следния начин:

  • за разграждане на излишните мазнини – това са фет бърнърите, които имат решаваща роля за ускоряването на метаболитните процеси, а респективно и за намаляването на теглото;
  • за извеждането на водата в излишък – тук визираме диуретиците, които са също много чест избор от страна на желаещите да отслабнат и да се сдобият с мечтаната фигура. Този вид продукт няма отношение към отслабването, а към отводняването на тялото, което е важно да бъде осъществявано, за да не изглеждате подути и да се чувствате некомфортно; 
  • продукти за детокс – когато организмът ни е “задръстен” с токсини, той не може да функционира правилно. Това на свой ред би попречило да отслабването, затова е добре да започнете с приема на подходящите за целта натурални добавки; 
  • подобряване на метаболизма – подходящ продукт в случая е Л-карнитинът, който има забавящи стареенето свойства, принос за правилното транспортиране на мазнините, както и за намаляването на така наречения “кислороден глад”. Останалите ползи на елемента са свързани с неговите антиоксидантни свойства и подобряването на имунитета;
  • блокиране на усвояването на захарите и мазнините – препоръчително е да пиете въглехидратни блокери, които успешно ограничават усвояването на калориите в консумираната храна. 

Пазарът предлага богата селекция от натурални добавки за отслабване, на които можем да заложим, докато спазвате диета и/или спортуваме. Приемът на колаген и калциеви продукти е също препоръчителен, за да имате здрави стави и кости – нещо също много важно, ако искате да бъдете в супер форма.

Колко дълго да ги пиете и как да дозирате

Правилният прием на натурални добавки е сред водещите условия, ако искате да видите страхотни резултати. Продължителността на тяхната употреба е също от значение, като в този случай е важно предимно какво е вашето тегло, крайната ви цел, видът на продукта (формулата), както и тренировъчният ви режим. 

Ако често посещавате фитнеса, е добре да пиете суплементи за изгаряне на мазнини сутрин, на гладно, и непосредствено преди физическо натоварване. Някои препарати се взимат вечер, но не и непосредствено преди лягане, защото могат да доведат до безсъние. 

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.