Какво да очакваме в детската мода от Mayoral през 2023

Какво да очакваме в детската мода от Mayoral през 2022

Новите колекции и тенденции за детския гардероб през предстоящата 2023 година са интересни и любопитни не само за децата, но и за техните родители. Какво се крие в новата колекция на Майорал България? Сред какви трендове ще можем да избираме детските дрехи? Кой ще е водещият цвят на сезона?

Тези и много други въпроси тревожат всеки фен на испанската детска марка. В тази статия ще разкрием актуалните тенденции за сезона, базирани на новата онлайн колекция на Майорал.

Пролетта ще ни посрещне с разнообразие от ослепителни цветове, всеки от които е красив по свой начин. Модните художници не се противопоставиха на природата и този път, като взеха всичките й ярки, светли и неутрални тонове и нюанси, както обичат да правят винаги.

Мода при момичетата

Модните дизайнери на Mayoral говорят за детайли, и то за много детайли! Роклята в стил „бохо“ е една от най-значимите детски дрехи за момичетата. Тя е свободна и има красиви мотиви, които предизвикват природата, утвърждавайки стойността на артистичността. Може да я откриете в съчетания с нежна бродерия. Забележителна находка ще бъде и роклята с бухнали ръкави, която играе с обеми и дизайни. Обемът триумфира и в широките оувърсайз панталони.

Късите модерни панталонки с висока талия пък се открояват в структурирана визия със своя по-официален характер, който придава жизненост и свежест и на най-спортните аутфити. 

Актуалните декорации от панделки, запазен елемент в портфолиото на Майорал, се появяват отново на повечето рокли и тениски. Въпреки, че има тенденции за всички стилове и поводи, със сигурност в колекцията ще намерите своя фаворит за визията на малките. 

Мода при момчетата

Пролетно-лятната детска колекция на Майорал е пълна с нови артикули и за момчетата. Нека ви подскажем кои ще са открояващите модели детски дрехи този сезон!

Свелите и изтъркани цветове, характерни за летния деним споделят светлината на прожекторите с тъмносини дънки, които избухнаха под формата на къси панталони за постигане на по-контрастни тоалети. Вечното дънково яке също разширява своята хроматична палитра, която освен сини тонове изследва и по-препечените земни нюанси. 

Карго панталоните във всички дължини също са част от топ тенденциите на Майорал. Техните характеристики? Прави линии и функционални метални елементи. 

Градският вид на плажа съживява тропическата тема. Графики на палми и райски дестинации са комбинирани с мотиви, които предизвикват със своя стил и непринудени дизайни. Шапката с козирка е характерният аксесоар и този сезон. Но щампите й са още по-впечатляващи. 

Летните и свежи комплекти както винаги са едни от основното детско облекло, предложено от Майорал. С небрежната си визия, леки и вдъхновени щампи, припознахте ли вече тенденцията в дрехите за момичетата, която не може да липсва в гардероба им? 

Мода при най-малките

Една модерна детска дреха винаги се откроява от тълпата със стоя стил,  актуален дизайн и качествена материя. Модните дизайнери на Майорал прилагат по-креативен подход към създаването на линии детски дрехи за най-малките, които донякъде наподобяват модата за възрастни, но в дози по-сладки! 

Допълвайки визията на най-малките бебета, с помощта на Майорал ще добавим светлина, топлина и магия в бебешките дрехи. Колекциите за бебетата без съмнение ще бъдат цветни, съдържащи всички нюанси на червено, коралото, зелено, синьо, мента и горчица! Въпреки това, акцентът ще бъде преместен върху все по-неутралните унисекс опции за дрехи, които спестяват време и оставят повече място за аксесоарите! 

Защо Майорал е толкова предпочитана марка при детското облекло?

Брандове за детски дрехи като Mayoral, година след година се стремят да включат своите нови политики за устойчивост с пълно съзнание за непрекъснато нарастващата необходимост от грижа за планетата, която нашите деца ще наследят. Брандът има твърдото намерение да насърчава тази положителна промяна и да остави на хлапетата един по-чист и здравословен свят, благодарение на различните мерки за постигане на важни икономии на енергия за намаляване на въздействието ни върху околната среда. В момента испанският гигант разработва цялостен план за прогресивно премахване на пластмасите. През последните няколко сезона използването на тъкани, изработени от рециклирани пластмасови бутилки, органичен памук и други влакна с устойчив произход, беше включен в колекциите и дрехите на Майорал, и всеки родител оценява това!

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.