Как да го накараме да иска сериозна връзка? 7 начина

Как да го накараме да иска сериозна връзка

Искате да имате по-сериозни отношения с мъжът, с който излизате ? Ако искате един мъж да има сериозна връзка с вас, то просто прочетете тази статия до край.

Това, което искат мъжете от една жена, е половинката да бъде човекът, който ги вдъхновява и ги кара да бъдат най-добрата версия на себе си.

Честата грешка на жените поради, която някои мъже не искат сериозна връзка, е че тя често се средоточава над собствените си желания, собствените си тревоги, собствените си страхове.

Какво кара един мъж да се обвърже сериозна и да се влюби ?

За да се обвърже с една жена, един мъж трябва да знае, че тази жена има стойност, особено своята независимост. 

Той иска да знае, че :

  • Ще запази своята независимост и свобода
  • Няма да бъде разсеян от своята цел/цели
  • Няма да е нужно 24/7 да бъде до тази жена

Това е жената, с която той би искал да бъде в дългосрочен план. Жена, която държи живота си в ръце и няма тази обсебващата енергия в себе си.

Въпреки че това звучи лесно, често е много трудно за нас, момичетата, да останем безгрижни във връзките. Защото колкото повече се доближаваме до него, толкова повече започваме да очакваме, оказваме натиск и се тревожим за връзката.

Ето кои са стъпките за това как да го накараме да иска сериозна връзка.

1. Изберете правилният човек

Кой избирате е най-важният фактор във всички взаимоотношения. Така че един от най-важните начини да накараш човек да се ангажира, е да разбереш дали това е любовта и твоят човек в животът.

В личния си живот се срещам с всякакви хора. С някои хора е лесно и забавно да бъдеш… Можем да прекарваме часове с тях, да си говорим за разни неща, да се смеем на разни неща и просто искрено да се наслаждавам на компанията им. 

Да сме около тях не изисква усилия и не искам нищо от тях. Трябва от това да се возим заедно, до да отидем на красива почивка е да еднакво забавно.

От друга страна, има хора, които срещаме и които веднага ни карат да се чувствам неудобно и да се защитаваме.

Как  се  чувствате с човека, с когото сте, е най-добрият показател за това дали сте с някой, който е съвместим или не. 

Да полагате огромни усилия за една връзка, е най-лошият показател за добра връзка (всъщност обикновено хората, които ми казват колко отчаяно искат нещо да проработи, подчертават колко несъвместими са всъщност с партньора си).

2. Привличане 

Мъжът, който харесвате, трябва да изпитва сексуално привличане към вас. Това не е радикално твърдение, то е просто факт. 

Ако той не изпитва чувство на биологично, физическо привличане към вас, тогава нищо друго, което казвам, няма да има значение. Неговото физическо привличане не е крайната точка на желанието му да бъде с вас, но е необходима основа.

Трябва да знаете, че някои от най-влиятелните съблазнителки, които светът е познавал, не са били най-красивите.

Твърде много жени убиват своята привлекателност, като се разхождат несигурни и с липса на самочувствие, защото чувстват, че нещо във външния им вид е недостатъчно и никога няма да бъдат достатъчно добри, за да привлекат мъжа, когото всъщност искат.

3. Достигнете до душата му

Какво ви прави незаменима в очите на вашия мъж?  Вашата способност да достигнете дълбоко в дълбините на това кой е той и да го вдъхновите.

 Казано по-просто, трябва да предложите нещо, което е много по-  рядко  и  ценно  от секса, ако искате той да се отнася към вас като жената на животът му. 

Запитайте се: какво носите на масата освен физическа връзка, която той цени дълбоко?

И ето го основният урок: за да се почувства един мъж наистина жив и истински изпълнен, той трябва да преследва най-дълбокия си стремеж и своята „мисия“ в живота. 

Жената просто трябва да го вдъхновява.

4. Поставете енергията на правилните места

Създаването на здрава връзка се свежда до поставяне на енергия на правилните места. Притеснението и стресът не означава влагане на енергия на правилните места.

Единственият начин да излезете от този цикъл и да преминете към изграждането на здрава основа, която води до добра връзка. Това е да намерите собствената си любов към себе си и удовлетворение, независимо от връзката.

Запомнете: една връзка никога няма да запълни емоционална празнина, да ви завърши или да ви „направи“ щастливи.

 Трябва да се появиш в една връзка „цял“ и вече щастлив. Ако се появиш „счупена“, мъжът или ще си тръгне, или ще привлечеш типа мъж, който ще се възползва от теб… тогава си тръгни.

Проста истина е, че хората ценят онези, които носят уникална, специална, значима стойност на масата. Ако мислите, че можете да накарате един мъж да иска да избере вас и само вас завинаги, без да му носите нещо дълбоко ценно… тогава или избирате мъже с много ниски качества и мечти или просто все още не знаете каква е реалността.

По темата:

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.