Качествени дамски тениски: 10 предложения за 2023 г.

Качествени Дамски Тениски 2020: 10 Горещи предложения

Никога не подценявайте силата на скромната тениска. Качествените дамски тениски през 2020 г. ще бъдат хит!

Използвани от известни личности, стилисти и любители на модата, достъпната и универсална тениска може да бъде чудесен начин да изглеждате прекрасно.

Качествени Дамски Тениски 2020: 10 Горещи предложения

Разбира се, тениските са подвластни на капризите на модата, както всяка друга дреха. 

Надписи, силуети и кройка – тенденциите при тениските се променят с всеки изминал сезон. 

Какви са модните тенденции за дамски тениски през 2020 г.?

Що се отнася до 2020 г., направихме някои проучвания, за да определим тенденциите, които ще продължат да доминират тази година. 

Ето кои 10 качествени дамски тениски избрахме за теб:

Тениски без ръкави

Тениски с широки ръкави

Една новопоявила се тенденция при тениските, която се усеща отчетливо през 2020 г., е структурираната тениска без ръкав.

Марки като The Frankie Shop и  Reformation пуснаха своите уникални варианти на такава тениска, като допълнително затвърдиха нарастващата и привлекателност.

Текстурирани тениски 

 Текстурирани тениски 2020

Текстурираните тениски, които имитират кокетните плетени блузи, са на мода пред 2020 г.

Тези тениски може да се съчетаят с панталон или дънки, обувки или маратонки. Всичко е във вашето въображение.

Тениска – жилетка

тениска жилетка

Тенденцията на жилетките стана толкова повсеместна, че се превъплъщава в почти всяка дреха, включително и в тениските. 

Кои каза, че модата не се завръща? Този тип жилетки са били на мода преди години, но сега пак са тук – още по-горещи и секси.

Класическа бяла тениска

Класическата бяла тениска никога няма да излезе от мода.

Безброй модни инфлуенсъри работят по различни дизайни на такава тениска, за да я съчетаят с дънки, поли, рокли, панталони и други подобни. Не знаете каква тениска да си купите? Просто опитайте бяла, класическа тениска.

Тениски с флорални мотиви

Цветята са красиви и могат да бъдат представени по толкова много начини, а и носят широк спектър от символика.

Цветята могат да символизират растежа и красотата, или новото начало. Към тях могат да бъдат добавени думи или фрази, които имат най-голяма тежест в дизайна.

Деликатен флорален дизайн на тениска
Дизайн, създаден от Village Made

Силата на цветята: Създайте свой флорален дизайн, за да бъде основният акцент на вашата тениска, или използвайте цветя, за да добавите допълнителен елемент към типографска тениска.

Увийте цветята около думите във вашето произведение на изкуството, за да създадете по-плавно, органично усещане за вашия дизайн. Можете също така да начертаете по-сложен дизайн, като цветята да са основен акцент и да добавите по-малък текст около него.

Множество текстури

Една тенденция в дизайна, която е както освежаваща, така и ангажираща. Това са тениските с множество стилове на печат върху тях, с което се създава привлекателен контраст на текстурите.

Използването на някаква комбинация от мастило на водна основа, печат с фолио или метално мастило може да създаде допълнителен контраст и интриги в дизайна ви, които може да не успеете да постигнете по същия начин просто с цвят.

Тениски с природни мотивни

Планините обикновено символизират предизвикателствата, поставяне на цели и постигането им или просто природата. 

Планините и различните начини, по които те могат да бъдат нарисувани или представени артистично, ги прави любима селекция за дизайн на тениски. Добавете вдъхновяващ текст за допълнително въздействие.

Дизайните, представляващи природата или спасяването на планетата, са тенденции от 2019 г., които със сигурност ще се задържат. Отпечатайте ги върху екологични ризи и тениски и те със сигурност ще бъдат хит!

Ретро типография и цветове

Включването на ретро стилове, шрифтове от 60-те и 70-те години и психеделичните червени и жълти нюанси са сред топ тенденциите в дизайна на тениските през 2020 г.

Това не е изненада, тъй като винтидж и ретро тениските набират популярност през последните години, заедно с модерния стил гръндж.

Минимализъм и смели текстове

Минималистичните, основни типографски дизайни са много популярни. 

Просто кажете това, което мислите, смело и ясно. Типографският дизайн позволява творчески да се предават вдъхновяващи, мотивационни или забавни послания чрез текст. 

Наскоро някои творци решиха да следват теорията „по-малкото е повече“, създавайки дизайн, който съдържа само малък текст, обикновено през гърдите. 

Това е съкратен, минималистичен подход и иска да каже това, което трябва да се каже … нищо повече.

Какви ща са тенденциите при цветовете на тениските през 2020 ?

Нетърпеливи ли сте да научите какви са хитовите нови тенденции при цветовете?

Неутрална гама

Неутралните цветове са основен елемент във всеки гардероб. Богатството на тази гама я извежда на нови висоти. Дизайнери като Kith, Isabel Myrant, Off White, Supreme, Yeezy налагат тази цветова гама.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.