Качествени Дамски Тениски 2020: 10 предложения

Изпитвате трудност да изберете качествени дамски тениски от толкова много сайтове ? Това ръководство за дамски тениски ще отговори на всички ваши въпроси:

0
101

Никога не подценявайте силата на скромната тениска. Качествените дамски тениски през 2020 година ще бъдат хит !

Използвани от известни личности, стилисти и любители на модата еднакво, достъпната и универсална, една тениска може да бъде чудесен начин да изглеждате прекрасно.

Качествени Дамски Тениски 2020: 10 Горещи предложения

Но разбира се, тениските са подвластни на капризите на модата, както всяка друга дреха. 

От тениски с надпис до силует и кройка, тенденциите на тениските се променят с всеки изминал сезон. 

Какви са модните тенденции за дамски тениски през 2020 ?

Що се отнася до 2020 г., направихме някои проучвания, за да определим тенденциите, които ще продължат да доминират в предстоящата година. 

Ето кои 10 Качествени Дамски Тениски 2020 избрахме за теб:

Тениски с широки ръкави

Тениски с широки ръкави

Една новопоявила се тенденция на тениските, която се усеща отчетливо през 2020 г., е структурираната тениска без ръкав.

Марки като The Frankie Shop и  Reformation пуснаха своите уникални вариянти на такава тениска, като допълнително затвърдиха нарастващата му привлекателност.

Текстурирани тениски 

 Текстурирани тениски 2020

Имитирането на кокетно-плетената тениска, доминираща в сферата на пуловер, текстурирани тениски стават на мода пред 2020 г.

Тези тениски може да се съчетаят с панталон или дънки, обувки или маратонки. Всичко е във вашето въображение.

Тениска – жилетка

тениска жилетка

Тенденцията на жилетките стана толкова повсеместна, че се превъплъщава в почти всеки материал, включително класически памук. 

Кои каза, че модата не се завръща? Този тип жилетки са били на мода преди години, но сега пак са тук – още по горещи и секси.

Класическата бяла тениска

Нашите проучвания подчертаха един важен факт: Класическата бяла тениска никога няма да излезе от стил. 

Безброй модни инсайдъри все още работят по различен дизайн на такава тениска, за да я съчетаят с дънки, поли, рокли, панталони и други подобни. Не знаете коя тениска да купите? Просто опитайте бяла класическа тениска.

Тениски с надпис от Нежни флорали

Цветята са красиви и могат да бъдат представени по толкова много начини, но носят и широк спектър от символика.

 Цветята могат да отстояват растеж и красота или ново начало. Но те също могат просто да бъдат добавени към тях думи или фрази, които имат най-голяма тежест в дизайна.

Деликатен флорален дизайн на тениска
Дизайн, създаден от Village Made

Силата на цветята: Създайте своя флорален дизайн, за да бъде основният акцент на вашата тениска, или използвайте цветя, за да добавите допълнителен елемент към типографска тениска.

 Увийте цветята около думите във вашето произведение на изкуството, за да създадете по-плавно, органично усещане за вашия дизайн. Можете също така да начертаете по-сложен дизайн, като цветята да са основен акцент и да добавите по-малък текст около него или под него.

Множество текстури

Една тенденция в дизайна, която видяхме, е както освежаваща, така и ангажираща и това са тениските с множество стилове на печат върху тях, създавайки привлекателен контраст на текстурите.

Използването на някаква комбинация от мастило на водна основа , печат с фолио или метално мастило може да създаде допълнителен контраст и интриги в дизайна ви, които може да не успеете да постигнете по същия начин просто с цвят.

Тениски с природни мотивни

Планините често са символ на предизвикателства, поставяне на цели и постигането им или просто са навън сред природата. 

Планините и различните начини, по които те могат да бъдат нарисувани или представени артистично, ги прави любима селекция за дизайн на тениски. Добавете вдъхновяващ текст за допълнително въздействие.

Дизайните, представляващи природата, спасяването на планетата или озеленяване, са тенденции от 2019 г., които със сигурност ще се придържат за известно време. Предложете тези дизайни върху екологични ризи и те със сигурност ще бъдат хит!

Ретро типография и цветове

Включването на ретро стилове на шрифтове от 60-те и 70-те години и психеделичните червени и жълти са от значение за тенденциите в дизайна на тениските 2020.

Това не е изненада, тъй като винтидж и ретро тениските набират популярност през последните години, заедно с модерните стил гръндж, който може да се използва за обличане на по-прости дизайни на тениска.

Минимализъм и смели текстове

Минималистичните, основни типографски дизайни са много популярни. 

Просто кажете това, което мислите смело и ясно. Типографският дизайн позволява творчески да се предават вдъхновяващи, мотивационни или забавни послания чрез текст. 

Наскоро някои творци решиха да следват теорията „по-малко е повече“, създавайки дизайн, който съдържа само малък текст, обикновено през гърдите. 

Това е съкратен, минималистичен подход и иска да каже това, което трябва да се каже … нищо повече.

Какви ща са тенденциите при цветовете на тениски през 2020 ?

Нашият екип е направил обширни изследвания, и прогнози, за да ви покаже най-добрите нови цветове, стилове и тъкани въз основа на предстоящите тенденции.

 И така, нетърпеливи ли сте да научите какви са тези хитови нови тенденции? Съставихме този доклад за тенденциите през 2020 г., за да сте готови.

Нови неутрални

Неутралите са основен елемент във всеки гардероб и ще останат по този начин през 2020 година, но богатството на нашите цветове, като хладно сиво и пясъчна дюна изведе тези неутрали цветове на нови височини. Дизайнери като Kith, Isabel Myrant, Off White, Supreme, Yeezy, всички имат цветове като този.