Мнението ми за натуралната мъжка козметика DUXE – след 1 месец

Мнението ми за натуралната мъжка козметика DUXE

Преди да прочетете моето мнение и ревю за луксозната мъжка козметика DUXE, първо ще кажа, че съм жена ( Никол Огнянова, приятно ми е 😀 ).

Жена пък да търси козметика за мъже, а 🙂

За 14 февруари, търсих подарък за приятеля ми, като този път исках, да е нещо различно, но добре знаех, че той от много време разглежда различни продукти за кожа и вече бях наясно какво точно трябва да търся.

Така и през instagram открих (впечатлиха ме снимките) българските производители на мъжка козметика DUXE ( ето профила на duxe ).

Какво ме привлече в козметиката на DUXE?

мъжка козметика за лице

Да кажа първо, че когато им писах, те още не бяха пуснали сайта си, както и продуктите за онлайн продажба, та се наложи да изчакам 10 дни, но на 11 февруари беше при мен 🙂

Бях си избрала няколко различни бранда, но аз винаги купувам продукти за кожа, след като ги проверя.

Имам една малка тайна – преди време, в една от фейсбук групите, в която членувам ( Инфармацки), една мацка сподели един полезен сайт, в който да проверяваме съставките на дадена козметика.

От тогава, винаги когато си купувам козметика, проверявам съставките в този сайт и той ми показва кои от тях са вредни и кои – не. Сайта е incidecoder.com и всъщност го препоръчвам на всяка от вас.

Той проверява колко е чиста една козметика на база всички съставки в нея.

Ето какъв резултат показа за съставките на duxe.

Оказа се, че няма алкохол, няма парабен и е изцяло от масла.

Резултат след един месец употреба на козметиката DUXE:

Такааа и тук идва интересната част. Купувам си аз подаръка за моя сладур и той започна да си използва, но Никол нали си е нагла ( моя милост), започнах и аз да я използвам.

В сета, които му купих, имаше face wash, крем и серум за очи. Започнах да използвам кремът и серомът.

В първата седмица, лично аз не забелязах голяма промяна, но приятеля ми забеляза, че кожата му стана пo-чиста, премахнаха се дребни бръчки и лъщенето по лицето

Същото се случи и при мен, но след 10 дни, но забелязах и други промени.

Аз от малка имам някакви зачервявания в студените дни, като кремът на duxe тук ми помогна. Нямаше го вече това зачервяване. Също, имах и суха кожа, може би за това се зачервява. Сухата кожа също изчезна.

Моят приятел пък, вечер си работи до късно ( май е нормално за всяко IT ) и имаше подпухнала кожа под очите, която след 2 седмици се подобри значително и вече ги няма тези тъмни кръгове.

Ние ги използвахме, така като пишеше на начина за употреба .

Друго, което много ми хареса е приятният мирис на продуктите. Като цяло мога да кажа, че и двамата вече използваме duxe, въпреки, че това беше подарък и не мислих, че жени може да използват такива продукти.

Споделих и на други приятелки, които търсеха качествена мъжка козметика за лице и знам, че те също останаха доволни.

Най-хубавото от всичко, е че съставките са натурални, а вече е много трудно да откриеш такива продукти. Сайта, на който може да намерите продуктите им е www.duxe.bg.

Поздрави: Никол 🙂

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.