Ах, секс. Секс, сек, секс. Това, без което никой от нас не бил на този свят. (Благодарим Ви, възбудени наши предци!) Това, за което всички мислим, някои от нас натрапчиво, въпреки че всички се преструваме, че не мислим за това.

Не всички обаче се създават равни. Някой е по-добър в секс – мислейки постоянно за него, а други практикуващи и мислещи по рядко.

Едно нещо, което може да окаже голямо влияние върху качеството на вашия секс, е понятието секс пози. Кои от тях използвате и колко? Истината е, че има много различни конфигурации, които вие и вашият партньор можете да изпробвате.

За да ги направите по-лесни и за да започнете да използвате въображението си,ние от За Нея, създадохме този списък, със снимки и ви даваме детайли точно как да използвате тези пози. Независимо дали сте в бавни или бързи и яростни, или обичате френската любов, всяка от Вас ще намери нещо за себе си. Над 25 пози, всяка една доставяща невероятно удоволствие:

1. Мисионерски секс пози

Мисионерска се счита от мнозина за „половата поза по подразбиране“ и предлага много предимства на хората, които просто търсят секс, но все пак тя има различни вариации. Те да усилят удоволствието, интензивността и фактора за преобръщане – и за двата партньора. Вижте тези пози вдъхновени от мисионерите:

1. Мисионерска

най-добрите-пози-мисионерска

Мисионерската поза (мъжът отгоре, а двойката е един срещу друг) е най-известният и класически от всички пози. Контактът с очите, лекото мъжко господство и ъгълът на проникване правят този поза толкова популярна, а шансовете са над 90 процента, че първият път, когато сте правили секс, е била именно тази поза. Много комфортен вариант, който позволява лесно натискане и лесна силна възбуда, а мъжът има много предимства в тази поза.

2. Техника за изравняване на тялото

изравняване-на-телата-секс-поза

Друг вариант на мисионерската поза, Coital Alignment Technique (C.A.T.), е за още по-приятно изживяване. Започнете в обикновената мисионерска поза, а след това изравнете торса възможно най-много, докато вашият партньор трябва да завива краката си около задника ви. Това, което правиш тук, е насочването на клитора към по-директно триене.

Натискът, който поставяте върху клитора й, може да й помогне да стигне до оргазъм по-бързо. Трябва също така приятно и дълбоко проникване в нея. Също така, за да се осигури максимално проникване. С други думи,  това ще й донесе невероятно удоволствие.

3. Крака на раменете

Най-добрите секс пози

Класическа поза на мисионерската може да бъде още по променена: лежаща върху нея, или с нея, поставена на ръба на леглото, а мъжът е с изправено положение. Задължително нейните крака трябва да бъдат на рамената Ви, за по-дълбоко проникване. Тази поза дава на мъжът целия контрол на проникването, но също така той ще проникне по-дълбоко във Вас, а вие ще спечелите от това. Може да се наложи да я хванете за краката и внимателно да я издърпате, за да предотвратите натискането й от вас.

4. Виенска поза

Секс експертът Тиоми Морган казва: Виенската поза изисква тя да постави двата си глезени зад главата си, да изпъчи колкото се може на пред в“ината си. Той държи глезените си на място, докато тя използва свободните си ръце, за да държи своите крака в една позиция. Това е чудесно за дълбоко проникване.

2. Кучешката секс поза

Кучетата, се оказват, повече от нашите най-добри приятели. Те също така са измислили доста добър начин да го направят. Кучешкият стил и други вариации, в които проникване отзад , ви предлага голям контрол и докато тази поза обикновено е по-малко интимна от мисионерската или от неговите вариации, понякога това е точно това, което търсите.

Различните варианти на тази поза позволяват всякакви възможности за позициониране, тъй като всеки един може да стои, да коленичи или да лежи; може да се взираш в лицето на другия,дава възможност да стимулирате клитора на жената.

Това не е ли една прекрасна поза и за двамата ?

  1. Кучешката

кучешка-поза

Кучешката е фаворит за милиони хора по няколко причини. Това е класическата женска покорна позиция и наистина позволява на мъжът да контролира проникването. В най-простата си форма, коленичиш на леглото, с партньора си.

Влезте отзад и я хванете за бедрата и / или торса. Можете да решите как да извършвате движението – бързо или бавно. Ако искате да добавите някои грубост, то тази поза е чудесен вариант, който ви позволява да дърпате косата й. Ако имате свободна ръка,може да я стимулирате, като докосвате гърдите й или клиторът й.

2. Достигни небето

При кучешката поза, обикновено се коленичи, но не е задължително. Лесен преход от нормалния стил на кучешлата, в тази версия действително ставате на краката си и навеждате по нея. Ще имате малко по-малко напрежение от обикновената кучешка поза, но в замяна ще имате различно усещане, особено за нея, и доста прилична тренировка за вашите крака.

Накланянето напред всъщност Ви позволява да постигнете донякъде по-дълбоко усещане и проникване.

3. Кучешка поза на леглото

Много разновидности на кучешката, са жената да бъде на колене, но може и да бъде изправена.

Отидете на ръба на леглото и коленичите. Поставете я изправена нагоре я придърпайте към вас, а след това тя трябва да се наведе над 90 градуса. След това проникнете отзад в нея. Това е малко по-различна от традиционната кучешка поза, в която доминира изцяло мъжът. Ако искате да направите нещата по-лесни за гърба, можете да поставите стол или бюро, за да поставите ръцете си за подкрепа.

4. Коленичете заедно

Тази поза е голяма вариация на нормалният кучешки стил. В тази разновидност мъжът ще проникне във вас отзад, както при нормалната поза – тук обаче ще бъдете изправени и двамата. Тази поза означава, че ръцете й са по-свободни, от нормалната кучешка, което означава, че тя може по-лесно да играе с клитора си или дори да стигне и да хване топките ви.

5. Супер свързана кучешка поза

 

най-добите-пози-за-секс-кучешка

Секс експерт и основател на Sexpressed.com Скот Браун казва: Това е вариант на кучешката поза, които всички ние знаем.

Мъжът стои на пода в края на леглото и жената се вмъква в типичната коленичила поза на леглото. След като мъжът е проникнал в партньорката си, той я дърпа нагоре към него.  Той я подкрепя с едната си ръка, увита около торса. Тази позиция е страхотна, защото ви позволява да постигнете същото проникване, като нормалната поза, но сте по-свързан с партньора си, защото цялото му тяло е срещу вас. Допълнителните ползи са, че можете да издърпате косата, да видите лицето й и също да прошепнете мръсни неща в ухото й, в същото време, тъй като имате една свободна ръка.

3. Секс пози – жената е отгоре

Докато позите, вдъхновени от мисионерите и кучетата, обикновено означават, че мъжът контролира действието, позите, които характеризират жената на върха, позволяват на партньора ви да контролира много повече скоростта, интензивността и ъгъла на проникване.

Те предлагат възможността и на двамата да се изправяте един срещу друг, или на разстояние един от друг; и всеки от партньорите може да поеме контрола върху натискането, което я прави невероятна поза и за двамата.

  1. Краварка

Вероятно това е една от първите пози, които научихте, има повече от няколко причини, поради които „Краварката“ е една от най-популярните пози в света. Можете да си легнете и да получите просто прекрасен изглед на партньора си, който се движи нагоре и надолу; тя получава отлично стимулиране на клитора и много голям контрол на дълбочината и проникването.

Проникването е силно, а това е може би най-бързият начин жената да получи оргазъм. Използвайте свободните си ръце, за да масажирате гърдите й.

2. Обърната краварка

Класически, но жената тук е обърната. Тя може да контролира ъгъла на проникване и мъжът получава чудесен изглед отзад.

Ако искате да промените нещата, обкръжете коленете си. Ако искате да направите контакт с очите и да получите поглед от нея отпред, може да я направите пред огледалото.

3. Жена легнала по гръб

най-добрите-секс-пози-жена-по-гръб

Тази поза изисква много усилия от страна на жената, но може да е много интензивна; тя може да работи и за анален секс и да й даде много контрол в този сценарий. Това е лесна поза; легнете равномерно на гърба си, задръжте я до бедрата или задника, докато тя частично се движи с лакти и крака.  След това се спуска надолу, за да контролира колко дълбоко се прониква в нея. За да не се уморите, помогнете й, като я подкрепите и вземете част от теглото.

4. Водопад

Водопадът е една от най-странните пози, но все пак си струва.

Сексът експерт д-р Емили Морс казва: „Водопадът“ е вариация на популярната поза „Краварка“. Започнете с поставянето на дивана или леглото с главата си близо до ръба и жената да бъде отгоре.  Оттук вашият партньор има пълен контрол над скоростта, дълбочината и интензивността на своите движения, да не говорим за свободна ръка, която да използва, както желае – стимулиране на клитора или гърдите.

Има няколко начина на приложение на тази поза: Можете да я използвате като мост, докато достигне до оргазъм. Така или иначе, тази поза ще предизвика кръвта към мозъкът за взривоопасна кулминация. (Сега ще разберете защо се нарича Водопадът)

4. Орални секс пози

Не всеки секс трябва да бъде свързан с проникване. Оралния секс винаги е чудесна опция за удоволствие, независимо дали правите или ви правят – или и двете едновременно. Да не говорим, че много жени съобщават, че се наслаждават на орален секс повече от проницателения секс. И така, какви са вашите възможности, когато става дума за свирка? Нека да го проверим.

  1. Пълен контрол за него

Това е може би най-лесната работа, която някога ще трябва да направите, за да постигнете оргазъм, тъй като просто легнете назад и оставете партньора си да свърши работата. Това й позволява да контролира всичко, което се случва, което означава, че тя има пълен контрол над скоростта, ъгъла, продължителността и др., Което го прави чудесна възможност и за двама ви.

2. Пълен контрол за нея

Един добър начин да накарате жена да достигне до оргазън – тази поза е версията на горепосочената поза, но се сменяте. Това  й позволява да се отпуснете и наистина да изпита невероятно удоволствие. Също така е идеално за усъвършенстване, като добавите някои пръсти към микса, за да се насладите и преминете в следващо ниво.

3. Постоянно за Него

Това е основна поза, която може да я видите по много клипове. Макар че може да е в по-малко релаксираща позиция, това е чудесна възможност мъжът да изпита една невероятна свирка. Ако няма легло на разположение и / или ако искате да се чувствате по-доминиращи – това е вашата поза. Това също означава, че можете да експериментирате (само с изричното съгласие на партньора си!).

4. Постоянно за нея

Това е малко по-трудно от мъжкия еквивалент, но това е хубав вариант, ако няма легло – макар и по-трудно да се направи в  по-обществени ситуации, ако партньорът ви носи панталони. Просто коленичи в краката й и действайте.

5. Срещу лицето й

Позицията на лицето може да бъде много горещо, защото добавя допълнителен елемент на господство и подчинение към вашата устна игра. Накарайте партньорката да лежи на гърба си; тя може да подпре главата си или като използва възглавница, или наведе раменете си към стената.

После просто го поставете в устата й. Добра идея е отначало да започнете бавно. Говорете с нея предварително, за да установите граници и може би сигнал за това дали трябва да спрете; след това по време на действието, може да я стимулирате с едната ръка.

6. Срещу лицето му

За жените тази версия работи още по-добре. Изпълнението е много просто: Вие лежите равномерно на гърба си и тя прегръща лицето ви с бедрата си, спускайки чатала на главата ви.

Можете също така да използвате възглавница, за да премахнете част от натиска на врата си. Жените обичат тази позиция, защото: а) защото това е доста удобен начин да яздите мъжът б) има малко женско господство.

Също така получавате пълноценно изживяване: Вкусът, топлината, мирисът и влагата на вагината й са на ваше разположение.

7. Класическа поза 69

Класическото взаимно удоволствие чрез устата е поза 69.

Тя работи с всяка комбинация от двама сексуални партньори. Ако лежите един върху друг, обикновено жената е отгоре. Използвайте поза 69 и прилагайте различни конфигурации, така че да Ви е удобно.

5. Правостоящи секс пози

Независимо дали разполагате с легло и го имате на ваше разположение или не, понякога просто искате да го направите в изправено положение.Правостоящи секс е чудесен вариант, ако имате настроение за нещо, което изгаря още няколко калории, а ако вашите височини съвпадат точно, това ще го направи още по-добро изживяване. Това също е може би най-често срещаната поза за публичен секс, защото обикновено не изисква нищо освен две тела (и можете да носите повечето от дрехите си).

  1. Изправена секс поза

Бро, вдигаш ли я (партньорът ти, за да правиш секс с нея?) Вдигни и краката й, а тя трябва да ги обвие около теб, докато се държи с ръце. Уверете се, че сте достатъчно силни, за да я издърпате и после да проникнете. Вероятно ще трябва да я повдигнете нагоре и после да поставите бавно пени са си. Бихме добавили доста голяма предпазливост тук: уверете се, че имате много здраво хващане и издръжливост и има вероятност да паднете и двамата.

2. Срещу стената

Това е основната във филмовите сцени пози – двама герои страстно се прегръщат за пръв път и, прекалено похотливи, за да стигнат до най-близкото легло, заради което те просто го правят на стената. Тази поза предлага чудесен достъп до шията и гърдите, за да можете да се впуснете в страстна целувка и да бъдете лице в лице.

3. Поза мост и тунел

Това е сложна позa, която не бива да се опитва от неопитни. Това e поза за двойка, които наистина са в синхрон, това е страхотна възможност за изпробване на нещо ново и изгаряне на няколко калории.

Сексуалният експерт на Astroglide, д-р Джес, казва: Партньорът отпред се навежда и слага ръце на пода. Другият партньор държи бедра й и се движи бавно.

6. Необичайни секс пози

Сексът, който е толкова разнообразен и луд, не може да бъде разделен на шест прости категории. Този списък трябва да включва раздел за всички странни, диви които просто не се побират никъде другаде. Искаш ли да изпробваш нещо малко извън кутията, да прекосиш традиционните пози ? Това е секцията за вас.

1. Количката

В тази поза има напрежение в горната част на тялото, гърба и краката ви. Ако днес сте пропуснали тренировката във фитнеса, ето едно решение, което ще доведе до продължителен секс или оргазъм. Тя трябва да застане на пода, а после вдигнете таза, докато вагината й съвпадне с пениса ви.

Хванете я здраво около ханша и проникнете в нея. Вместо да се опитвате да правите вертикални движения или да я дърпате назад и напред, вършете работата с бедрата си. Позицията наистина може да бъде доста интересна за нейния клитор.

2. Ножица

За да бъдем честни, освен страхотното име, може да откриете, че това е малко предизвикателна поза.

Тя включва преплитане на краката, които се приближава под ъгъл от 90 градуса един към друг. Вмъкнете се в партньора си и след това преместете бедрата си, за да влезете и изтласкате.

Ще трябва да направите това бавно и внимателно, тъй като е доста лесно да се изплъзнете от преплитането. Тази поза е доста уникална, защото включва много малък контакт с очите и поставя главите ви доста далеч една от друга и позицията на тялото ви е такава, че в действителност не можете да използвате ръцете си, за да я успокоите по някакъв начин.

3. T-позата

Започнете, като лежите на гърба си, жената трябва да лежи на една страна, а мъжът да проникне в нея. Тази поза работи най-добре на хубав удобен под.

След като сте в нея, вие контролирате темпото и дълбочината на натиска. Тази позиция е малко популярна, защото не осигурява интензивен или интимен начин за секс.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here