Ако четете това точно сега, вероятно сте имали момент, докато се правили секс и сте мислили: „Господи, ще бъде толкова страхотно, ако той ме хване за косата точно сега“. Това не е толкова странно,  но може би не сте го споделяли и искали съвет от Ваша приятелка.

Да поискаш по-груб секс, се свежда  до това да говориш с партньора си за това. Това не е толкова просто и е става само с думите: „Бъди по-грубо!“ защото това може да означава 40 различни неща, а Вие ще искате точно определени неща. Ето как да направите това.

Какво е груб секс?

Какво-е-груб-секс?

Грубият секс е видът на секса, в който включвате болка в сексуалния акт, за да увеличите сексуалното удоволствие!
Това е сексуално освобождаване, в което можете да покажете грубата сила и желанието си по едно и също време.

Грубият секс не е нещо, за което повечето хора говорят лесно, но все пак, това е нещо, на което всички ние можем да се радваме, ако се направи правилно.

Ако сте някой, който не прави груб секс, но носите цялата тази агресия в нещо толкова романтично, колкото е любовта може да звучи тревожно, но това ще се промени, след като разберете малките нюанси на страстния груб секс тук.

Ето как да накараш човекът до теб да практикува груб секс:

1. Кажи му, че искаш той да бъде нито повече, нито по-малко груб.

Нямате представа от какво значение са разговорите преди вашето занимание: там определяте вашите собствени граници и да се уверите, че той ги разбира.

Можете дори да го накарате да ви повтори, за да сте сигурни, че не играете игра на секси телефон. Така че, когато кажеш: „Искам да хванеш китките ми над главата  и после да ме чукаш“, просто му покажете как да хване ръцете Ви и после заемете позата, която желаете.

2. Ако не знаете откъде да започнете: хващането на косата, връзването на ръцете и връзването на очите са популярни.

Помолете го да върже китките Ви над главата и да продължи с мисионерска поза (или просто да държи ръцете ви назад).  Може също да привържете нещо меко на очите Ви. Или да ви дърпа за косата по време на „кучешката поза“.  Има десетки много горещи опции.

3. Не се страхувайте да кажете „О, по дяволите, не“, когато стигне много далеч.

Щом веднъж той проникне в теб и каже “ Това не е за мен“ или “ Това е много трудно“ а, Вие го желаете много, то определено момчето до Вас трябва да се замисли сериозно ( просто му покажете врата, защото това не Вашия човек ). Не се занимавайте дори с най-малката груба сексуална игра, ако чувствате, че  той не може да изпълни Вашите нужди. Направете го с някой, когото вече знаете, че  уважава вашите граници.

Психологическата тръпка на груб секс

Едно от по-секси неща на грубият секс, е че той променя всичко в леглото.

Ако забиете силно нокти в гърбът на половинката си, яростта, която преживява, подсъзнателно го принуждава да прави същото и той, което може да доведе до повишено сексуално преживяване и за двама ви.

Но грубият секс не е за всеки, особено за тези, които са имали лоши преживявания с него. За тези, които се радват на това, обаче, грубият секс може да увеличи страстта в дългосрочна връзка.

Несъвместими партньори и груб секс

Грубият секс е добър и дръзко нещо, ако и двамата се забавлявате. Но вие сте в отношения, при които само един партньор се радва на груб секс, докато другият не го прави? Понякога партньор, който се чувства слаб около вас, може да използва грубият секс, за да се чувства по-силен. Ако партньорът ви използва груб секс, за да се чувства господстващо в една връзка, това не е добре за вас или за връзката.

Дори когато правите секс, уверете се, че и двамата партньори се радвате еднакво, освен ако някой от вас умишлено не иска да бъде подчинен на другият. Много е важно и двамата партньори да контролират равномерно, докато правят груб секс.

Лошата страна на грубия секс – не се отказвайте

Грубият секс, както звучи, е груб. Използвате чувствителни части от тялото си, не забравяйте да бъдете нежни докато го правите. Както казват, никога не правете нещо, от което може да имате здравословен проблем.

Неконтролиран груб секс може да доведе и до проблеми, за това внимавайте. Ето няколко предупреждения, които трябва да имате предвид.

#1 Прекалено дълбоко проникване в забързано движение може да увреди шийката на момиче, което може да доведе до кървене или синини.

#2 Трудно е да се контролира еякулацията и оргазмите, докато правите груб секс.

#3 Презервативът може да се скъса.

#4 Сълзи във вагиналните стени поради агресивния груб секс.

Обобщение: Грубият секс е много забавно. Това е агресивно, диво, страстно и горещо. Просто е нужно малко повече внимание при него. Е, какво чакате ? Време е за груб секс !


Още по темата:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here