7-те най-добри мъжки околоочни крема против бръчки за 2023

околоочен крем против бръчки за мъже - duxe

Хубавият мъжки околоочен крем против бръчки действа в дълбочина на мъжката кожа и се справя с най-честите проблеми около очите: премахва фините линии около очите ( пачикрак ), тъмните кръгове под очите и бръчките.

За да бъде ефикасен един околоочен крем за мъже, то той трябва да съдържа натурални съставки – предимно билкови масла и извлеци от билки, които действат в дълбочина.

Един от създаделите на луксозната мъжка козметика за лице DUXE, Красимир Димитров сподели следното:“ Областта около очите, е първата която показва признаци на остаряване и е най-деликатната част от лицето. Ето защо, е добре след 25 години, мъже да прилагат серум за очи или околоочен крем против бръчки, който да забави процеса на състаряване“

Кой е подходящият мъжки околоочен крем против бръчки ?

Първото и най-важното е да определите какви са видимите проблеми с кожата ви около очите.

Дали виждате първите фини линии, дали имате тъмни кръгове под очите или просто искате рутинно да се грижите за кожата на лицето си.

След, като сте определили проблемните зони, трябва да откриете подходящият продукт за Вашият проблем и кожа.

Избирайте продукти, които главно съдържат натурални съставки, защото в дългосрочен план, те ще помогнат много повече и най-вече ще бъдат безвредни за кожата.

Тъй, като на пазарът има голям избор от серуми и околоочени кремове за мъжка кожа, ние избрахме 7-те които наистина работят за мъжката кожа и за тях има отлични мнения във форумите и мрежата.

Един от тях, използвахме и ние и в следващите редове, ще разберете нашите впечатления.

Възстановяващ околоочен крем Brickell за мъже

Възстановяващ околоочен крем Brickell за мъже
  • Какво прави: Този околоочен крем за мъже намалява торбичките, подпухналостта, тъмните кръгове и бръчките около очите.
  • За кого е: Мъже на всякаква възраст с всякакъв тип кожа, които искат по-ярки, по-енергизирани очи.
  • Как действа: Този лек крем за мъже под очите попива веднага, без да оставя мазни остатъци или блясък. Мощни хидратанти изглаждат бръчките. Кофеинът намалява тъмните кръгове и подпухналостта.
  • Основни съставки: Естествени и сертифицирани органични съставки, включително алое, протеинови пептиди, MSM, хиалуронова киселина, витамин С и зелен чай. 97,5% натурален, 70% органичен.

Околоочен крем против бръчки с ретинол за тъмни кръгове

Околоочен крем против бръчки с ретинол за тъмни кръгове
  • Repair Retinol Eye Cream против бръчки е за видимо намаляване на фините линии и бръчки около очите с нашата формула с ретинол.
  • Клинично доказано, че помага на кожата да се чувства по-гладка, формулата против бръчки съдържа ретинол, който се бори с фините линии, бръчките и тъмните петна
  • Специално формулиран за зоната около очите, кремът с ретинол помага да избледнее вида на упорития пачи крак, изсветлява и изравнява тена на кожата в зоната под очите, помага за изглаждане на фините линии и текстура и насочва към вида на тъмните кръгове
  • Този околоочен крем съдържа доказан от дерматолог ретинол и хиалуронова киселина, които добавят плътна влага, за да помогнат за хидратиране и подмладяване на кожата около очите. Освен това не съдържа парабени, минерални масла и оцветители

Околочен серум за бръчки и тъмни кръгове за мъже DUXE

Околочен серум за бръчки и тъмни кръгове за мъже DUXE
  • Как действа: Околочният серум на DUXE е иновация сред околочните кремове за мъже. Той съдържа в себе си 12 билкови масла и извлеци, които действат до най-дълбоките зони на кожата. Премахва бръчките, тъмните кръгове и подпухнали зони, както и фините линии ( пачикрак)
  • За кого е: Той е преназначен за мъже над 25 години. Подходящ е за всякакъв вид кожа, тъй като има хидратиращо действие и не остава мазни петна.
  • Какъв състав има: Масло от оризови зародиши, eкстракт от Готу кола, витамин B3, екстракт от джинджифил, колаген и ище 10 натурални съставки.
  • Препоръчан от нас: мъжката част на екипът ни, използва серумът на DUXE 30 дни и има отлични мнения за него. Видимо се забелязва намаляване на бръчките, тъмните кръгове още на 7-мият ден от употребата му.

Ние използвахме тези продукти и смело заявяваме, че това е най-качествена мъжка козметика за лице, която сме използвали.

Може да го закупите на duxe.bg.

Мъжки крем за защита от тъмни кръгове около очите

Мъжки крем за защита от тъмни кръгове около очите
  • Освежете уморените, подпухнали очи: Когато уморените очи се появят, имате нужда от продукт против подпухване на очите, който работи. Защитата от тъмни кръгове на Lumin е създадена специално, за да ви помогне да изсветлите тъмните кръгове за една нощ, да премахнете грозните торбички и да намалите появата на фини линии и бръчки.
  • Това е бързодействащ серум за под очите във вашия арсенал. Тази хидратираща смес от антиоксиданти и противовъзпалителни средства действа като средство за отстраняване на торбички под очите и тъмни кръгове.
  • Корейско производство и ефективна формула

Това е един отличен мъжки околоочен крем против бръчки, който за съжаление може да си закупите само от amazon.

CeraVe възстановяващ крем за очи

CeraVe възстановяващ крем за очи
  •  Помага за намаляване на появата на тъмни кръгове и подпухналост в зоната под очите. Изсветляващ крем с добро покритие, който прави очите да изглеждат хидратирани, гладки, озарени и по-събудени.
  • [ХИДРАТИРАЩИ СЪСТАВКИ] Формулиран с хиалуронова киселина, за да помогне за задържане на влагата на кожата и ниацинамид, за да помогне за успокояване на кожата. С патентованата технология на CeraVe MVE за доставяне на съставки за непрекъснато освобождаване на съставките и осигуряване на трайна хидратация.
  • [ЛЕКА ТЕКСТУРА] Нанесете количество колкото грахово зърно върху безименните пръсти и нежно потупвайте около очите и веждите, сутрин и следобед. Бързо попиващата формула може да се носи самостоятелно или под грим.

По темата:

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.