Какво е поведението на мъжа при изневяра

Какво е поведението на мъжа при изневяра

Питате ли се дали мъжът ви изневярва и какво е поведението му след изневяра ?

Макар да има много различни причини поради които мъжете изневеряват , включително липса на самочувствие, търсене на валидност, емоционално и / или физическо неудовлетворение, това може да бъде опустошително за всяка връзка.

В крайна сметка, ако целта ви е да имате здравословна, успешна и дълготрайна връзка,да се доверите напълно на партньора си е в основата на това да го пуснете в сърцето си.

Тази статия на тема поведение на мъжа при изневяра, показва 6 често срещани признака и поведения на един мъж при изневяра.

Поведението на мъжа при изневяра

Психолог и експерт по връзките  д-р Беки Спелман, споделя за някои от най-често срещаните поведения на мъжа при изневяра.

1. Вашата интуиция усеща иневярата

Поведението на мъжа при изневяра

Поведението му: Ако подозирате, че нещо се случва, често е първият знак за много жени. Разбира се, интуицията не е доказателство, че мъжът Ви всъщност прави нещо нередно, но Вие усещате, че нещо не е наред. Често в тези случаи ще забележите някои от другите признаци подсъзнателно.

Причината за вината: По -често се оказва, че предчувствията са правилни. Ако инстинктът ви подсказва, че той може да Ви лъже, дръжте очите и ушите си отворени за някои от другите признаци.

Вашата интуиция, веднага ще открие различното поведение на мъжа при изневяра.

2. Той обръща все повече внимание на външният си вид

Тъй като един от основните показатели при изневярата, са промените в поведението му, това е още по-очевидно, когато става въпрос за фокусирането му върху външния му вид.

Изведнъж вашият мъж ли е много загрижен за външния си вид, като преди това не се интересувал от него.

Започнал ли е да си купува дизайнерски дрехи, носи скъпи парфюми и / или поставя огромен акцент върху тренировките, когато това никога не му е минавало през ума?

В края на краищата, когато става въпрос за значителни промени в личните приоритети и поведение, “ Това обикновено е вдъхновение или стимул, който мотивира тази промяна на първо място.“

3. Вашите приятели забелязват промени

Поведението му: Това не е нещо, което той е направил и ще предизвика въпроси, но често приятелите и семейството ще забележат, че нещата не са наред между вас двамата и ще започнат да задават въпроси. 

Д-р Спелман обяснява: „Тъй като тези, които изневеряват често се чувстват виновни, общ психологически механизъм е да се опитат да представят своя партньор или съпруг в негативна светлина, за да„ оправдаят “измамата пред себе си. Понякога могат да се опитат да предизвикат спорове или неприятна атмосфера, за да създадат тази ситуация. „

Ако повече от един ваш приятел, започне да пита дали всичко е наред между вас, може би е време да спрете и да помислите – особено ако не сте забелязали, че нещо не е наред!

Вашите приятели, най-лесно ще открият едно поведение на мъжа при изневяра, защото наблюдават връзката от растояние и без да имат вашите чуства.

4. Не разговаряте достатъчно

Поведението му: Това е точно обратното на това той да се интересува прекалено много от вас. Изразява се в това, той да е спрял да се интересува от това, например какво сте правили през този ден, или вече не казва „Обичам те“ или дори не иска повече да те целува или прегръща.

Невинното обяснение: Може ли да бъде стресиран или да се тревожи за нещо? Това често може да обясни промените в настроението или незаинтересоваността и вероятно той няма да осъзнае, че го забелязвате.

Причината за вината: Ако той започне да се интересува по-малко от Вас, какво сте направили през деня и как се чувствате, това често е признак, че емоционалните му нужди са удовлетворени другаде. 

Когато целувката спира във връзката, това често се разглежда като голям предупредителен знак.

5. Той избягва интимните моменти с теб

Тази тип дистанция е не само емоционална, но и физическа. Ако сте забелязали, че здравите ви и разцъфнали сексуални отношения са останали в миналото, това поведение също да показва изневяра.

Всъщност е установено, че дори когато някои мъже са в щастливи и пълноценни връзки, те пак имат склонност да изневеряват.

6. Той започва да лъже

Едно от най-съществените качества на мъж, който изневерява, е, че той лъже партньора си отново и отново.

В края на краищата изневеряващите мъже трябва да прикрият следите си, а това означава да излъжат с кого са, къде са, за какво харчат пари, както и на кого се обаждат, изпращат имейли и изпращат съобщения.

Всъщност за много момчета, които изневеряват, животът им се превръща в една голяма лъжа и те трябва да измислят истории, събития и случки, за да излезнат от тази ситуация

И в много случаи това означава измисляне на лъжи до точката, в която лъжите стават видими.

Защо мъжете изневеряват в една връзка?

Може да има много причини, поради които някой избира да изневерява.

 На първо място, това може да има нещо общо с тяхното самочувствие. Д

-р Спелман обяснява: „ По ирония на съдбата както ниското, така и прекалено високото самочувствие могат да допринесат за изневярата. 

Някой с ниско самочувствие може да изневери, за да се почувства по-добре от това, което предлага, докато някой с високо ниво на самоуважение, до степен на арогантност, може да чувства, че „заслужава“ да прави секс извън връзката си, защото го заслужава. „

Изневярата може да бъде и резултат от съществуващи проблеми във връзката ви: „ Ако връзката вече се бори или преминава през труден проблем, изневярата е много по-вероятно. 

Какво да правите, ако открите такова поведение на мъжа при изневяра?

Ако чувствате, че има признаци, за това, че той изневерява и искате да се справите с това, какво ще направите след това зависи от вас. 

Но поне можете да говорите с него, като знаете, че има достатъчно признаци за това. 

Ако искате да повдигнете темата, д-р Спелман казва, че колкото по-скоро го направите, толкова по-добре. 

Тя съветва: „Ако подозирате или имате доказателство, че вашият партньор ви изневерява и нямате притеснения относно физическо насилие тогава колкото по-скоро повдигнете темата, толкова по-добре.

„Много връзки могат и се възстановяват след епизод на изневяра, но това може да отнеме много упорита работа, прошка и решителност. “

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.