Влюбен ли е ? 7 Поведения на тайно влюбен мъж

поведение на тайно влюбен мъж

Чудите се дали един мъж е тайно влюбен във вас? Трябва да знаете, че поведението му може да разкрие много за това.

Трябва да знаете, че мъжете често се опитват да прикрият поведението си, когато са тайно влюбени, но то винаги ги издава.

Трябва да положите обаче повече усилия, ако искате да разберете дали той просто иска нещо мимолетно с вас или пък зад поведението му се крие наистина любов.

Мъжете не са така отворени, когато става дума за чувства, както жените.

Също така, е нужно да бъдете много дискретни, когато се опитвате да откриете поведението му, защото ако разбере, че търсите някакви черти, които да го издадат, той може да го промени.

Как да разберете, че един мъж е тайно влюбен, чрез поведението му ?

Ако един мъж помни много от нещата, които сте му споделили за вас, действа доста предпазливо и се държи добре, то има голяма вероятност той е тайно влюбен.

Някои мъже обаче крият чувствата си, поради различни причини: бил е наранен в предишна връзка, не е сигурен дали и вие имате силно привличане към него и т.н.

За да не се лутате много в главата на един мъж ( защото и те са трудни за разбиране), то може да прочетете нашите 7 поведения на тайно влюбен мъж

1. Той ще има силен зрителен контакт с теб

Той ще има силен зрителен контакт с теб

Понякога това може да изглежда неудобно, но уверите мъже използват това поведения, за да покажат, че имат силно привличане към вас.

Ако той ви гледа дълбоко в очите за продължително време, то това означава, че има силно романтично привличане към вас.

Ако той пък ви гледа в очите и в същото време ви държи за ръката, то това почти със сигурност означава, че е влюбен във вас. Това е един много ранен знак за любов.

2. Той се интересува много от теб

Мъжете рядко влизат в дълбоки разговори, а още по-рядко желаят разговори, с които искат да разберат много повече за теб.

Често, едно такова поведение е симптом на влюбен мъж.

Ако един мъж иска да разбере не само с какво си облечена, а какво те кара да си щастлива, какви са мечтите ти, какво е семейството си, то той наистина желае да научни повече за теб.

Зад това се крие романтично привличане, чрез което иска да опознае жената срещу себе си, тъй като той вече изпитва силно емоционално привличане.

3. Той се чувства по същият начин, както ти

Представи си, че днес си имала един наистина лош ден и споделяш това с него.

В зависимост от това, как той ще реагира, можеш да прецениш дали той е тайно влюбен в теб.

Ако споделиш на един мъж, че не се чувстваш добре и той не продължи да се интересува от това или просто смени темата, то е ясен знак, че няма сериозно чувства към теб.

И обратно – ако той продължава да задава въпроси и те разпитва, какво те е накарало да се чувстваш така или просто се опита да те развесели, то това е поведения на тайно влюбен мъж.

4. Той използва подобен език на тяло, като вашият

Както казахме и по-горе, един мъж може да прикрива добре думите си, но е невъзможно да прикрие езикът на тялото.

Езикът на тялото е нещо, което хората извършваме несъзнателно и няма как да се прикрие.

Често пъти, влюбеният мъж, подсъзнателно имитира вашият език на тялото, като това става на мозъчно ниво и той не може да скрие.

Представете си, че седите един срещу друг и вие се наведете, а той направи същото – в този момент, мозъкът му извършва вашите действия с цел да ти се хареса.

Ако поставите ръце на краката си, то той може да направи същото.

5. Разказал е на приятелите си за теб

Бинго – тук идва тежката артилерия, която показва, че един мъж е тайно влюбен в теб.

Мъжете са много внимателни с думите си пред приятели и рядко разказват за дадена жена, ако вече не са сигурни в чувствата си.

Трябва да знаете, че той ще направи това, когато вече е сигурен и във вашите чувства или поне да сме му показали, че има силна емоционална връзка.

Мъжете много внимават с думите за друга жена пред приятелите си, защото егото им не позволява да разказват, преди да са сигурни в чувства си.

6. Той държи на думата си

Тук идва следващото поведение, което разкрива дали даден мъж е тайно влюбен в теб или просто търси мимолетна връзка.

Мъжете държат винаги на думата си, защото искат да покажат, че може да разтичате на тях и имате сигурност.

Това за един мъж е много важно и мъжете, които са влюбени, ще искат да го покажат.

Това се изразява от това, когато е обещал да дойде в определен час – да го направи, до това, когато имате нужда от неговата помощ, той да остави задачите си и да бъде там.

Всъщност, мъжете не са трудни за разгадаване, стига да гледате малките детайли в поведението им – то разкрива всичко за един мъж.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.