Топ 7 черти, които мъжете търсят в 1 жена

9-те неща, които мъжете искат от една жена

Много ясно ще заявим, че има огромна разлика в това, което си мислите, че иска един мъж от една жена и нещата, които всъщност те искат от вас.

Това се отнася и за двата пола – ние сериозно бъркаме какво иска противоположният пол от нас.

Така както мъжете стават прекалено романтични, защото си мислят, че жените искат само това, така и жените значително бъркат, че мъжете искат само едно нещо от тях.

За да спрете да гадаете, просто прочетете тази статия до край, която показва какво всъщност иска силният пол.

Какво искат мъжете от една жена?

Какво искат мъжете от една жена?

Много жени просто бъркат, като си мислят, че да бъдат мили и изпълняват всяко искане на даден мъж, ги прави привлекателни и това е всичко, което иска един мъж.

Ако попитате в дадена анкета 100 мъже – какво искат мъжете от една жена, сме сигурни, че едва 10% от това, което са казали е истина. Всъщност те искат съвсем други неща и това е доказано, чрез психологични изследвания.

1. Честността е основен приоритет за мъжете

Това не сте го чували често от мъж, нали ?

Мъжете искат жената до тях да бъде тази, с която могат честно да споделят всичко, което мислят и да получат честен отговор.

Много жени правят една основа грешка, като понякога не са честни в разговорите с мъжете, за да не ги разочароват или да им кажат нещо, което те не искат да чуят.

Това се отнася за цялостните отношения, които имате с един мъж – той иска жената до него да казва истината, като това създава устойчивост в дадена връзка и я прави силна.

Не се притеснявайте от това, че ще бъдете отхвърлени, като споделите истината или ще разочаровате мъжът до себе си – те просто искат истината от вас.

2. Мъжете искат жени, които са уверени и са щастливи със себе си

 Мъжете искат жени, които са уверени и са щастливи със себе си

Тук също може би четете нещо, което рядко сте срещали, но всъщност това е истината.

Никой мъж не иска до себе си да иска жена, която е вкопчена в него и само той нейната причина за щастие.

В дългосрочен план това пречи в една връзка и трябва да приемете тази реалност. Това се отнася за мъжете, които са така наречените „алфа мъже“, мъже които са на мястото си и се държат, като мъже.

Мъжете искат да имат жена до себе си, която истински ги обича, а не е с тях поради отчаяние и нещастна сама със себе си.

Тук трябва много да внимавате в баланса – трябва да показвате на един мъж, че е желан, но не трябва да го превръщате във водещата причина за вашето щастие.

3. Мъже искат жена, която да им позволи да следват мечтите си

Тук не говорим за мечтите, като деца – тук говорим за страстите, които има един мъж.

Всеки човек има неща, които го зареждат и му дават онази страст, която го тласка напред.

Жените, често правят една основна грешка – спират тези мечти и се опитват да накарат един мъж да бъде обсебен само от жената до себе си.

Това в дългосрочен план не работи и това не е мечтата на никой мъж – позволете му да прави нещата, които го карат да бъде щастлив.

Този мъж е привлякъл интереса ви и сте се влюбили в него, защото е правил неща, които са го карали да бъде щастлив.

4. Мъжете искат до себе си жена, която мечтае за дом и деца

Мъжете искат до себе си жена, която мечтае за дом и деца

Това е природата на мъже – един пораснал мъж, търси жена, която е готова да създаде уют в един дом и да създадат едно здраво семейство.

Всъщност, това искат мъжете от една жена – семейство.

Важно е да покажете на един мъж, че сте отговорна, защото в много ваши реакции, той ще търси зелените знамена на жената, която ще бъде майка на неговите деца.

Това се случва дори не съзнателно, просто това е в природата на мъжете – еволюция !

5. Жената да обръща внимание на външният си вид

Няма какво се лъже – мъжете първо са привлечени визуално от дадена жена и винаги ще искат жената до тях да обръща внимание на външният си вид.

Много жени правят една основна грешка ( всъщност и мъжете я правят) – след, като влезнат във връзка те не обръщат чак толкова внимание на това как излглеждат.

Молим ви да не правите тази грешка – карайте винаги мъжът до вас да ви желае, като обръщате внимание на външният си вид.

6. Мъжете искат жената до тях да им позволи да бъдат герои

Това е още един отговор на въпросът “ какво искат мъжете от една жена“, който трябва да запомните.

През последните години се налага едно схващане, че жените трябва да бъдат по-силни, да бъдат тези, които налагат вижданията си в една връзка, но това не работи и увеличението на разводите го показва.

Една от причините, че и самите мъже да се променили, като причините за това са много.

Важно е да разберете, че всеки мъж иска да бъде „героят“ на жената до себе си – ако един мъж се чувства слаб в една връзка, то той емоционално се смазва.

Дори да може да правите всичко сама, просто оставете мъжът до вас да свърши това и помолете за помощ.

Това кара мъжете да изпитват мъжката сила в себе си и да имат увереност. Това няма да го чуете често, като думи от един мъж, но той винаги има нужда от това.

7. Мъжете искат от една жена емоционална стабилност и зрялост

Тази нужда на мъжете също рядко ще бъде споделена от тях, а и много от тях не я разбират.

Тя е важна в критичните моменти на една връзка. Жената трябва да бъде емоционално интелигента и зряла.

Тези две черти показват на един мъже, че има жена до себе си, която винаги ще знае как да излезнат и от най-сложната ситуация, в която се намират.

Мъжете понякога изпитват и проверяват това без дори да го разбирате, но всъщност правят заключенията за себе си.

Какви иска един мъж от жената?

Любов
Внимание. 
Уважение. 
Свободата. 
Доверие. 
Автентичност

Какво кара един мъж да се влюби силно в една жена?

Физическото привличане, сексуалната съвместимост, емпатията и емоционалната връзка са ключови, за да накарате мъжа да се влюби в една жена.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.