9 Стъпки как да Върнете Жена обратно

9-Стъпки-как-да-Върнете-Жена-обратно

Щом четеш това, значи пред теб е един от въпросите :

Какво да и кажа за да си я върна?

Как да върна жена си обратно ?

Как да я накараме да се върне?

Сгрешил си, наранил си, предал си ? Спокойно, ако хората бяхме перфектни, този свят нямаше да бъде така пъстър и различен.

Всеки човек прави грешки през живота си, започваме с това, за да знаеш, че колкото и да се обвиняваш, случката е станала и сега е време да промениш бъдещето.

Първото и най-важно нещо, преди да направиш опит да върнеш жената отсреща, е да спреш и да анализираш всичко до сега.

Има причината, която е довела до тази стъпка и ти трябва да я откриеш и поправиш в себе си. Така, че тя да не се случва отново.

Как да я спечеля обратно, след като съм я наранил ?

Предполагаме, че вече си направил опити, щом четеш това.

В това ръководство ще ти създадем точни стъпки „как да я спечеля, след като съм я наранил“. Процесът е в няколко части.

1.Спри – какво направи за да се стигне до тук ?

Това е толкова важен въпрос, че няма как да не започнем с него. Много често, щом нараняваме тези, които обичаме, дори не знаем какво точно сме направили.

Даваме един конктетен модел – представете си, че сте изневерили на приятелката си и аз ви питам какво сте направили. Ще кажете: „Изневерих на приятелката си.“ Първото нещо, което забелязваме тук, е, че все още казваме какво си направил, а не ефектът, който се отрази върху нея. Освен това, като мислите само за събитието, завършило връзката, вие пренебрегвате всички грешки, дошли преди.

Хората могат да преодолеят всякакви събития – дори голяма като изневяра. Но обикновено, когато тя ви зареже заради изневяра, имало е и други грешки, които са се случили преди това. Били ли сте също твърде емоционално недостъпни? 

За да разберем как се е отразило върху нея, трябва да мислим за нея.

2. Как точно сте наранили своята приятелка?

Когато нараниш жена толкова силно, за да я отблъснеш, това е, защото си направил едно от трите неща. Злоупотребили сте с доверието й, накарали я да се почувства незначителна или показали, че не я обичате. Много често, мъжете допускат и 3-те грешки. Това са субективни емоции. Може да не усетите, че сте направили това.

Просто помислете за всички начини, по които може да сте я наранили, от изневяра до липса на интерес. Всяка жена има нужди и вие може би не сте ги изпълнили.

Но не се ограничава до тези неща. Ако тя ви се довери, а вие не сте го направили, тя ще се почувства наранена. И ако тя те обича, а ти не й покажеш това – тя ще се почувства наранена.

Не забравяйте, че начинът, по който я нараните, може да ви подскаже дали можете да я спечелите или не.

3. Извинете се искрено

Извинете се искрено

След като разберете как и защо е наранена, това, което е нужно да направите, е да и се извините, но трябва да го чувствате с душата си.

Това извинение трябва наистина да бъде искрено. Извинете се за това, което сте направили, само ако разберете как и защо я е наранило. 

Думите, които ще използвате, са „Много съжалявам.“ Ако в това извинение поставите „ако“ или „но“ то няма да работи. Това включва вариацията „Съжалявам, ако съм те наранил.“

Ако можете да кажете съжалявам лично, направете го. Ако не, напишете писмо или добре обмислен текст. Не давайте обещания, които не можете да спазвате.

Казвайки, че съжалявате, няма да поправите нищо. Но направено правилно, може да намали болката. Нейните чуства ще стават все по-лоши и за това е важно да го кажете.

4. Разберете, че тя наистина е наранена

След като извините, може да очаквате някакво подобрение на ситуацията – прошка, подновяване на контакта, среща – каквото и да е! Ако това не се случи, това може да ви накара да се отчаите. Психологически казано раздялата е подобна на смъртта на любим човек. Единствената разлика е, че това може да отнеме дори повече време, за да се преодолее – защото знаем, че може да се промени нещо.

5. Как да върна жена си обратно ?

Първо, не се ядосвайте, ако не получите отговора, който искате. 

Също така, не молете, хленчете и т.н! Нито едно от тях няма да ви направи привлекателна опция. 

Не забравяйте, че вие ​​сте виновни, така че тя не ви дължи нищо. Ако вашата причина да искате да се съберете отново, започвате с „Аз“, вие се опитвате да я върнете по грешни причини.

6. Пълен детокс и за двамата

Първата стъпка да станете неин нов любовник е пълен детокс и за двама ви. Няма да й се обаждаш, да я посещаваш, да я виждаш по никакъв начин.

Необходима е сила на волята.  Всеки път, когато мислим за някого, нервните пътища в мозъка ни стават по-силни и само ни напомнят за тях повече. Трябва да прекъснете цикъла, ако искате да я спечлите пак.

7. Бъдете готови да реагирате добре на лоши новини

В края на периода на липса на контакт и самоусъвършенстване можете да започнете да възстановявате контакт. Обадете й се и я попитайте дали иска да се срещнете през деня.

Едно от най-трудните неща при този контакт е възможността тя да ви каже, че има нова връзка. Ако е така, то вие трябва да сте много хладнокръвни и да не показвате, че ви боли. Точно обратно, може да я върните само ако сте силен човек.

8. Създайте сувенир или вашата любов.

Когато напуснете тази неутрална среща, дайте й писмо да прочете, когато се почувства готова. Вътре в това очертайте защо връзката, която сте имали, е ценна – как двамата сте били добре заедно и защо винаги може да се прероди.

Включете „ние“ във всеки момент, който правите, за да й напомняте, че сте били екип. Когато приключите с писмото, признайте вина за причиняването на болка и повторете факта, че отново може да имате връзка.

Това писмо ще стане вашият инструмент номер едно, за да я спечелите обратно, след като я нараните. 

Как да си върна старата любов ?

Накрая, бихме искали да кажем последно, следното:

Ако има някой, който наистина те обича, можем да ти кажем едно- винаги ще ти даде втори шанс. А ако е жена – то те могат да простят.  Това обаче не означава, че трябва да се се възползвате от тях и тяхната доброта.

Ето едно мнение от реална случка при изневяра:

Ще ви кажа как се върнах при бившата си, въпреки че и изневерих. Това направих аз.

  1. Отделете няколко дни, в които тя да се успкои.
  2. Уверете се, че сте написали добре обмислено писмо до нея, в което заявявате чувствата си.
  3. Научете се да признавате и приемате своята вина – поемете лична отговорност.
  4. Не се оправдавайте и не давайте извинения за вашите действия
  5. Кажете й как можете и двамата да работите, за да подобрите нещата
  6. Истински да работи заедно, за да постигнем нещата
  7. Бъдете готови да чуете всичко, което тя има да каже
  8. Кажете й по най-честния и искрен начин, че ще направите всичко, което е необходимо, за да я спечелите обратно.
  9. И накрая, направете стъпките една по-една, за да стигнете до една връзка, която прави и двамата щастливи.

Най-важното е: Никога повече да не повтаряте своите грешки !

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.