Как да подлудим мъж Телец

Как да подлудим мъж Телец

Знаете ли, че мъжете от Телец са сред най -чувствените от всички зодии. 

За тези от вас, които имат връзка с момчета от Телец , има конкретни неща, които ще трябва да знаете за него, особено когато става въпрос за това, Как да подлудим мъж Телец.

Мъжете Телец обичат секса, защото това е едно от най -любимите им неща.

 Което означава, че не е нужно да се притеснявате, че ще бъдете удовлетворени, когато сте във връзка с него, той знае всичко, което е необходимо, за да ви накара да се чувствате невероятно. 

Хубаво е, ако можете да се научите също да запазите интереса в него и да отвръщате на жестовете му, като научите малките неща, които ще ви помогнат да направите един мъж зодия Телец луд по вас.

Първо, нека започнем с това, което прави мъжа Телец толкова особен и защо трябва да обърнете специално внимание на нуждите му, за да извлечете най -доброто от него.

Как да подлудим мъж Телец в леглото?

Ето няколко важни неща, които може да направите да подлудите един мъж Телец в леглото:

Целувки: Мъжът Телец обича много да се целува. Знаейки, че вашият мъж не иска просто да бърза с нещата и да бъде бърз в леглото, може да искате да отделите време да го целунете. 

Целунете го много бавно и се уверете, че всяка секунда за него е наслада. 

За да знаете добре как да процедирате с мъж Телец през 2022 година, прочетете статията Хороскоп за 2022: Годишен хороскоп 2022 по месеци

Докосване: Телците обичат меките докосвания и нежните ласки. Уверете се, че изследвате всяка част от тялото му и му позволете да докосва свободно и вас. Мъжете Телец ще почувстват всеки сантиметър от тялото ви, ако му позволите и той няма да се срамува да използва езика си. Затова го докосвайте колкото е възможно повече и с право ще бъдете компенсирани за това.

Поставете си хубав парфюм: Миризмата е едно от онези малки неща, които обича един Телец. Ще се изненадате колко лесно е да го подлудите, като просто ухаете приятно. Поставете си парфюм, за да миришете секси и провокативно за него, защото миризмата, е едно от онези неща, които го възбуждат дори без да се налага да казвате нищо.

Вашият глас: малки неща като секси глас са достатъчни, за да подлудите Телеца. Не бъдете груби с говоренето. Опитайте нещо меко, но предизвикателно.

Носете нещо секси: не е новина, че всички мъже са визуални. Този факт не е по-различен при мъж Телец. Той е визуално задвижван. Той обича, когато жената му изглежда добре, и има секси бельо.

Просто го правете по -бавно:  Това е една точка, която не трябва да забравяте, ако зодията на вашия мъж е Телец. Опитът да го накарате да направи нещо, особено бърз секс, може да го откаже бързо. Така че не бързайте. Просто се наслаждавайте.

Как да направите мъжа Телец обсебен от вас?

Ето няколко тактики, които работят при мъж Телец:

Оставете го да гони.

Поради упоритоста на тази личност , мъжете Телец обичат това, което смятат, че не могат да имат.

Ако играете малко трудно, за да го накарате да ви иска, ще го побъркате по най -добрия начин и той ще положи допълнителни усилия за вашето внимание и любов.

Избягвайте да сте супер достъпни и останете малко загадъчни.

Не играйте игри.

Не го карайте да ревнува.

Макар че е важно да го накарате да ви преследва малко , не бива да се опитвате да го карате да ревнува в процеса.

Мъжете Телец не обичат да се чувстват като опция и това в крайна сметка ще ги откаже.

 Направете му комплимент

Не забравяйте да му кажете какво харесвате в него.

Въпреки че никога няма да признаят поради упоритостта си , мъжете Телец се нуждаят от много успокоение.

По темата прочети:

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.