Как да стимулираме клитора? – ръководство за мъже

Как да стимулираме клитора- ръководство за мъже

Това е статия, както за жени, така и за мъже, които търсят най-добрите начини за стимулиране на клитора.

Жените често срещат трудности при постигането на оргазъм, чрез проникване. Една от основните причини, е липсата на стимулация на нейните чувствителни зони.

Най-честият начин, по който жените мастурбират, е чрез стимулиране на клитора.

Нейния клитор няма да получи достатъчно стимулация само по време на полов акт, така че тя може да не е в състояние да почувства удоволствието, от което има нужда.

Клиторът на жената има над 8000 нервни окончания, така че може да бъде много чувствителен на допир.

Техники за стимулиране на клитора:

Техники за стимулиране на клитора

Една жена не се нуждае от твърде силен натиск за стимулиране на клитора.

Много жени са супер чувствителни когато става дума за докосване на клитора. Ето защо, докосванията трябва да бъдат нежни, като винаги може да увеличите натиска, когато жена достигне до пълна възбуда.

Ключът, към стимулирането на клитора е думата последователност. Ако докосванията са различни и на различни области, това няма да придаде нужната възбуда за една жена.

Освен работата с език, има и един по-добър начин за стимулиране на клитора – смучене и дърпане. Това е много подобно на оралната любов, която прави една жена на мъж.

Засмукването и отпускането на клитора, може да достави много по-голямо удоволствие на една жена от стимулирането просто с ръка.

Към това може да добавите и малко масажиране на нейните срамни устни.

Движения с пръсти

Някои от най-добрите стимулации на клитора, които жените обожават, са кръгови движения и движения нагоре-надолу.

Всяка жена се различава и за това е добре да бъде попитана каква стимулация, като движения харесва най-много тя.

Гледайте какво прави тя и след това се опитайте да направите същите движения.

Клиторът има различни зони и ако го разделим на четири квадратчета, горе в ляво, долу в ляво, горе в дясно и долу в дясно, повечето жени имат по-силна стимулация горе в ляво.

Стимулирайте и отделете повече време на горната лява част.

Ако погледнете още по-добре клитора, ще видите, че в горната част има „качулка“ и някои жени харесват тя бъде повдигната и да се стимулира зоната под нея.

Къси, бързи и нежни докосвания

Представете си, че галите клепачът на очите си. Това е натискът, който трябва да се използва за най-добра стимулация на клитора.

Движението на пръста, не трябва да покрива зона по-голяма от 1 см,. а скоростта, с която правите това, трябва да бъде по-висока.

Продължете, докато тя достигне до състояние на хубав оргазъм.

Някои жени, предпочитат да започнат полов акт, малко преди да достигнат до този оргазъм и да го получат, чрез проникване.

Какво може да попречи на клиторната стимулация ?

Има няколко неща, които може да попречат на жена да достигне до клутурен оргазъм:

Психологическа или емоционална травма, която една жена е получила в минало – ако една жена е имала такава травма, то е добре да разговаря с клалифициран специалист .

Има много жени, които са преживели сексуално насилие или психологическа травма в минал период.

Това се отразява дългосрочно над техният сексуален живот и може да попречи за получаването на оргазъм.

Проблеми във връзката – ако една жена има някакви проблеми със своят партньор, това може да попречи на постигането на добра клиторна стимулация.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.