4 класически къси прически за жени с тънка коса

4 класически къси прически за жени с тънка коса

Жената, която си сменя прическата, скоро ще промени живота си. С драстичното подстригване на косата си повечето жени заявяват колко са смели и че не робуват на обществените очаквания.

Ако сте решили да смените имиджа и да изпробвате някоя къса прическа, предлагаме ви четири класически избора за по-фина, тънка коса. Дали с етажиране, или по друг начин, и с къса прическа можете да придадете повече обем на тънката коса.

Пикси прическа

Пикси прическата може да бъде асиметрична, с къс или дълъг бретон, с освежаващи кичури, на вълни в ретро стил. Тази подстрижка дава множество идеи за стилизиране и експерименти.

Стил Томбой

Прическата в стил Томбой е една от най-лесните за поддръжка и освен това изглежда извънредно готина!

Класически боб

Класическият боб (каре) е винаги добър избор. Сега е модерно напълно равното каре без асиметрии и ясен, остър ръб на косата.

Ултракъси прически в милитари стил

Това е една от най-смелите тенденции за 2020 – 2021 г.: коса в момчешки стил. Изисква се доста смелост, за да се решите на такъв стил коса. Някои жени отиват още по-далеч, като си обръсват цялата коса или „рисуват“ интересни фигури с кичури къса и по-дълга коса.

Сред най-известните дами, носили милитари прическа, се нареждат холивудските актриси Чарлийз Терон и Холи Бери.


Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.