5-те зодии, които е най-вероятно да изневерят

5 зодии, които най-често изневеряват

За съжалениеq изневярата се случва по-често, отколкото някой от нас би искал, а идентифицирането на измeнника не е толкова просто, колкото бихте си помислили.

Ако търсите напътствия в тази област, астрологията може да ви помогне.

Според астролозите някои зодиакални знаци са по-склонни да изневеряват от други.

„Всички имаме своите нужди в една връзка, за някои зодии може да се каже по-твърдо“, казва астрологът Синди Маккейн пред Bustle.

„Тъй като не можем да изберем в кого да се влюбим, понякога се влюбваме в хора, които са склонни да изневеряват“, казва тя.

Кои са зодиите, които изневеряват най-често?

В зодиака има три „основни модалности“ или начини, по които характеристиките се изразяват, за които трябва да сте наясно.

Кардиналните зодии (Овен, Рак, Везни и Козирог) са тези, които обичат да предприемат инициативи. Фиксираните зодии (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей) обичат да запазват статуквото, а изменчивите знаци (Близнаци, Дева, Стрелец и Риби) са склонни да бъдат много адаптивни.

След, като прочетете тази статия, интересна за вас ще бъде и статията ни 5 вида изневеря

Поради това има много по-голяма вероятност фиксираните знаци да останат верни, за разлика от всички останали.

„Това са хора, които по принцип не обичат промяната. Една от основните им роли в тяхното съществуване е стабилността“, казва Маккейн.

Това не означава, че всички те ще бъдат верни за постоянно – всички сме подвластни на сложния характер на човека.

Въпреки че някои от зодиите са по-склонни да останат верни от други, не всеки човек, който попада под определен знак, е предопределен да бъде неверен.

Едно е сигурно, мъжете Козирози, никога няма да Ви изневерят.

Ако търсите логика в зодията, ето знаците, които най-вероятно ще изневерят и ще го скрият.

Овен (21 март – 19 април)

5 те зодии, които изневеряват - овен

Овенът е зодия, управлявана от Марс – планетата на действието, агресията и сексуалността. По друг начин казано, овенът е зодия, която най-вероятно ще изневери без да мисли.

Импулсите и желанията на овните могат да попречат и на най-добрата им преценка.

„Овните също имат кратки интервали на внимание и романтичност, които след време им стават скучни и ги водят към следващия човек, който привлича вниманието им“, казват астролозите.

Когато става въпрос за скриване на изневяра, те ще се опитат, но също така ще им е трудно да го направят. Те са склонни да са твърде прибързани и нетърпеливи, което може да доведе до грешки.

Те няма да признаят направо, че са изневерили, но ако бъдат подканени, защото са разкрити, те ще бъдат директни за това.

Близнаци (21 май – 20 юни)

зодии-които-изневеряват-близнаци

Сред всички знаци от зодиака може би най-вероятно ще изневерят Близнаците заради двойнствената им природа.

Близнаците се нуждаят от разнообразие, свобода и гъвкавост в живота си, за да бъдат щастливи.

„Те са социалните пеперуди на зодиака, така че дали си пишат с някой, или просто си говорят, то е част от деня им“, казва Маккейн.

Научете Коя зодия си според дата на раждане в нашата статия по темата.

Близнаците са склонни да имат двойници на всичко.

„Причината за дублирането е, защото те искат да задоволят както емоционалните, така и психическите аспекти на своите желания“, според астролозите.

Понякога това може да включва няколко различни взаимоотношения едновременно. За Близнаци това може да не се счита за изневяра

Въпреки че никога не възнамеряват да изневеряват, понякога това просто се случва. „Близнаците са много умни и биха намерили начини да скрият изневярата си от партньора си“, казва астрологът Ейми Трип.

„Ако бъдат хванати, по-вероятно е да ви кажат каквото искате да чуете.“ Разбира се, това не е така за всички Близнаци, а просто нещо, което трябва да се отбележи.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Те се символизират от везните, така че балансът е супер важен за тях и наличието на добри отношения е част от това.

Ако Везни изневеряват, това е така, защото се стремят да намерят това, което смятат, че не получават от партньора си във връзката. Те ще се почувстват ужасно виновни за изневярата и за да запазят мира, ще направят всичко възможно да го скрият.

„Везните не са толкова потайни като Скорпион или Риби и не са толкова бързи като Близнаци“, казва Маккейн.

Ако бъдат притиснати в ъгъла, те ще бъдат честни. „Най-важното, което трябва да знаете, е, че те наистина не са имали намерение да изневеряват“, казва тя.

Скорпион ( Октомври 23 – Ноември 21 )

5-те зодии най често изневеряващи

„В действителност Скорпионът е една от най-верните от всички зодии; обаче, ако изневерят, ще го скрият“, казва Маккейн.

Това е така, защото пазенето на тайни е в самата природа на Скорпиона.

Когато става въпрос за изневяра във връзка, казва тя, често има много по-дълбока причина.

Въпреки че никога няма добро извинение за изневярата, типичният, лоялен Скорпион ще реши да изневери поради дълбоки емоционални рани или прекъсване на връзката.

„Някои Скорпиони могат дори да се насладят на рисковете от тайната романтика, защото получават тръпка от запазването на това в дълбока тайна“, казва Маккейн.

Скорпионът се управлява от Плутон, който е планетата на онова, което е мистериозно и скрито.

Затова, когато става дума за укриване на връзка, Скорпионите може би са най-умелите в това.

Добрата новина е, че Скорпионите ценят лоялността в отношенията си. Така че в случай, че бъдат хванати да изневеряват, вероятно няма да го направят отново.

„Обикновено Скорпионът преминава през някаква кризисна ситуация, но излиза от нея напълно променен и обновен като феникс, издигащ се от пепелта“, казва Трип.

„Ето защо те са знакът за тотална трансформация“, допълва тя.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите, като Близнаци и Везни, са друг двойнствен знак. Както можете да видите, те се символизират от две риби, плуващи в противоположни посоки.

„Те са заинтригувани от полярности, така че са склонни да се намагнетизират от онова, което е противоположно на връзката, в която са“, казва Маккейн.

„Носейки розови очила, тревата винаги изглежда по-зелена от другата страна.“

Що се отнася до пазенето на тайни, зодия Риби са много добри в това. „Те просто смятат, че не е на никой работата да знае какво и как правят те“, казва Маккейн.

Тъй като не им харесват конфликтите, те ще се опитат да скрият изневярата, доколкото могат. Добрата новина е, че те не го правят често .

„Докато сте нежен и съпричастен партньор“, казва Маккейн, „вашите Риби ще ви бъдат верни.“

Ако се срещате с някой от горните „измамници“, не е нужно да се притеснявате. Само защото са известни с това, че изневеряват, това не означава, че точно вашият партньор в крайна сметка ще направи същото.

Толкова много други фактори влизат роля в това дали човек ще изневерява, или не. Що се отнася до астрологията, някои хора могат да имат други аспекти в своята карта за раждане, които евентуално могат да противодействат на склонността към изневяра на техния знак.

Не пропускайте да прочетете и хороскопа за днес.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.