Тъй като ние можем да видим лъскавата топка през зимните облаци, е почти богохулство да говорим за есенните модни тенденции за есента на 2018 г. Въпреки това, с толкова много невероятни стилове, от които да избираме, и предпочитанието ни за ранно пазаруване, за да подготвим гардеробите си, последните показвания на пистата са послужили като абсолютна мотивация. Толкова много повтарящи се тенденции, както и няколко новодошли, които са просто прекрасни! Трудно е да не се влюбвате в всичко отначало.

есен_зима_2018_2019_модни_тенденции

Този доклад ще съсредоточи вниманието си върху общите тенденции, когато става въпрос за облеклото, представено в четирите големи модни седмици, включително разфасовки и потоци. Кои от тези прекрасни модни тенденции за есен / зима 2018-2019 ще си купите в предстоящия сезон? От футуристичния до завръщането до 80-те, тук са най-модните 2018 модни тенденции, които можете да избирате.

# 1. Пълно покритие

есен_зима-2019_,модни_тенденции_дълги_дрехи

Една от най-горните модни тенденции за 2018 г., която забелязвате за множеството показвания на пистата в рамките на всяка седмица на модата е максималната дължина на моделите, показващи почти никаква кожа. Повечето дизайнери са избрали дължини покрай телетата, като обикновено са под глезена, много от тях падат на пода.

Дълъг и елегантен външен вид е, че наистина искаме да вземем един Valentino чист бял костюм, пълен с шал около врата, който пада под коленете. Цветовете, които вървят с дългия външен вид, са грандиозни, чистата работа е най-добре с ярко бяла сделка.

Матрични палта, кожени рокли, дълги издути организа в цветни отпечатъци; почти всяка тенденция беше свързана с покритието, а всеки дизайнер също се опита да покаже обратното – за поли, ризи, високи ботуши и дори няколко врязани вратовръзки. Скромен и монашески е как се описва есента на 2018 г., което означава, че определено не е необходимо да показвате никаква кожа, ако предпочитате да не го направите.

#2 Голямото все още е на мода

есен-зима-2018-2019-модни-тенденции-извънгабаритни-дрехи

Имаше време за смайване, но тенденциите за пистата за зимата / зимата на 2018 г. са очевидни. Напротив, тази година отново отиваме за нещо прекалено голямо, въпреки че вече няколко години доминирахме в модния подиум. Привлекателните цветове и многобройните слоеве създават за външността, че наистина се открояват от тълпата, удавяйки ви в пълния размер и липсата на дефиниция около вашите криви, още повече с по-големите палта.

Имаме и извънгабаритни дамски чанти за есента на 2018 г., като например съвпадащия стил на кошницата с пране, който се вижда в Марни. Дори шарките са прекалено големи, за да съвпадат с гърдите с широки плетени палта, според Марк Джейкъбс. Макар че някои от парчетата на Мезена Маржиела ни напомнят за палатки с хора, скрити вътре.

# 3. Специално облекло за мъже на Savile Row Style

Пригответе се за класически Savile Row платове на мъжки стил палта, като част от есента 2018 модни тенденции.

Можете да ги съчетаете с лъскави панталони или пола, които показват Вашите крака, съветва Лоран, с обемисти ботуши като Prada, с плуващи поли и футуристични ръкавици.

#4. Слой върху слоя

Една от най-големите модни тенденции през есента / зимата 2018-2019 е стилът от 3 до 5 слоя, особено при използване на обемисти дрехи, както се вижда от ревюто на Марни. Наистина, е нещо различно и чудесно, като един различен избор на облекло. Някои дори включват комбинация от панталони и туники.  Някои са представени, като рокля върху рокля или пуловер върху пуловер, както се вижда от ревюто на Калвин Клайн.

Други не са толкова спретнати, изглеждат по-скоро като купчинка, хвърлена върху тялото. Но едно нещо, което знаем със сигурност, е, че можете си да играете със слоеве, всичко, което искате и все още не сте опитвали, може да бъде съчетано със стил.

#5. Широки рамене

Като част от новите тенденции, която се засилва в по-студените месеци, са големи пухени ръкави и големи рамене. Това показва ревюто на Марк Якоб, който ни напомня за един стар детективски филм в червено.

Широките рамене на дрехите също са често срещана гледка и сега, което показва женска сила, която обикновено е скрита.

#6. Студени рамене

Макар че това не е най-силната модна тенденция за 2018 г., тя със сигурност е направила достатъчно впечатление, за да  си гарантира голямо място в този списък. Независимо дали с дизайнерски оформления  главно на раменете, много дизайнери се опитват да запазят този външен вид достатъчно силен, за да се върне бързо на мода подиуми.

# 7. Странични процепи

есен-зима_Странични_процепи_мода

Вероятно знаете,  че от няколко сезона насам централните процепи, са често използвани и също така са много неудобни, но страничните процепи продължават да са в центърът на прожекторите. Особено по вечерните рокли, особено през тази година, които са често представяни на модните сцени.

От ярко жълти рокли, до лилави, представена от  Прабал Гурунг – странични процепи се появяват навсякъде, което го прави едни от най-секси есенни / зимни 2018-2019 модни тенденции.

#8. Дълги ръкави

Тази есенна модна тенденция за 2018 г., която заслужава категорична самостоятелност, заради чистата красота на нейния външен вид.

Хубавият външен вид обикновено е съчетан със страничен процеп, който се вижда и на ревютата от  „Прабал Гурун“.

9#. Бельо вдъхновения

През последните няколко години бельото е било използвано или като външно облекло само по себе си, или като част от цялата Ви визия. Тази година имаме доста идеи в стил „бюстие“ на рокли, които показват красотата на женското тяло.

Ревюто на Brock Collection се отличава с налагането на червен цвят.  Ако търсите нещо, с което винаги да се отличавате и да бъде както секси, така и стилно, то това е идеята на средната снимка от Прабал Гурун.

10#. Стилни костюми

мода_2019_Стилни_костюми

Стилните костюми винаги са на мода и са страхотни, но това, което ги прави наистина уникални, е едно допълнение към всичко. Изглежда, тази година се добавя и блестящ отенък на всяко ревю, което видяхме. Розовата златна версия на Тадаши Шоджи е блестящ шедьовър, който грабна доста внимание.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here