Модни тенденции за есен/зима 2018-2019 г.

есен_зима_2018_2019_модни_тенденции
Ето какви са модните тенденции, есен-зима 2019 година

Има толкова много невероятни стилове, от които да избираме, за да подготвим гардеробите си за 2018/2019 г.

Обновена информация: Модни тенденции през 2022

Толкова много повтарящи се тенденции, както и няколко новодошли, които са просто прекрасни. Трудно е да не се влюбите във всичките ни предложения!

есен_зима_2018_2019_модни_тенденции

Сега ще съсредоточим вниманието си върху общите тенденции, когато става въпрос за облеклото, представено в четирите големи модни седмици.

# 1. Покрити от главата до петите

есен_зима-2019_,модни_тенденции_дълги_дрехи

Една от най-горещите модни тенденции за 2018 г., която забелязваме в рамките на всяка седмица на модата, е максималната дължина на моделите, които скриват кожата. Повечето дизайнери са избрали дължини под глезена, много от дрехите дори докосват пода.

Цветовете са изчистени, може да има ярък акцент.

Палта, кожени рокли, одежди от органза с цветен принт, поли, ризи, високи ботуши… Този стил позволява на практика всичко.

#2 Макси облеклото още е на мода

есен-зима-2018-2019-модни-тенденции-извънгабаритни-дрехи

И тази година макси облеклото остава на мода, въпреки че вече няколко години доминира на модния подиум. Привлекателните цветове и многобройните слоеве се открояват силно. Ако заложите на оувърсайз палто, няма да сбъркате.

Модерни са и дамските чанти с големи размери през есента на 2018 г. Марк Джейкъбс предлага обемни десени, а някои предложения на други дизайнери напомнят за палатки с хора, скрити вътре.

# 3 Мъжки стил

Пригответе се за класически Savile Row платове и мъжки стил палта като част от модните тенденции за есента на 2018 г.

Можете да ги съчетаете с лъскави панталони или пола, които показват вашите крака, с обемисти ботуши – например като Prada, с ефирни поли и футуристични ръкавици.

# 4 Наслояване

Една от най-големите модни тенденции през есента и зимата на 2018-2019 г. е наслояването, особено при използване на обемисти дрехи. Комбинациите са безкрайни – палта, панталони, туники.  Някои дизайнери са още по-смели с рокля върху рокля или пуловер върху пуловер, както се вижда от ревюто на Калвин Клайн.

Други не са толкова спретнати, изглеждат по-скоро като купчина навлечени дрехи. Можете си да играете със слоевете, всичко, което искате и все още не сте опитвали, може да бъде съчетано със стил.

# 5 Широки рамене

Обемните ръкави остават като тенденция.

Широките рамене на дрехите също са често срещана гледка.

# 6 Голи рамене

Макар че това не е най-силната модна тенденция за 2018 г., тя със сигурност е направила достатъчно впечатление, за да  си гарантира водещо място в този списък. Много дизайнери залагат на голите рамене като вечна тенденция.

# 7 Цепки

есен-зима_Странични_процепи_мода

Вероятно знаете,  че от няколко сезона насам цепките владеят подуимите. Първоначално централни, а сега – странични. Особено по вечерните рокли, особено през тази година.

Това е една изключително секси модна тенденция.

# 8 Дълги ръкави

Класически ръкави или пък артистично сцепени – изборът е богат.

# 9 Като бельо

През последните няколко години бельото е било използвано или като външно облекло само по себе си, или като част от цялостната визия. Тази година имаме доста идеи в стил „бюстие“ на рокли, които показват красотата на женското тяло.

Ревюто на Brock Collection се отличава с налагането на червен цвят.  Ако търсите нещо, с което винаги да се отличавате и да бъде както секси, така и стилни, заложете на дреха, вдъхновена от бельото.

# 10 Стилни костюми

мода_2019_Стилни_костюми

Стилните костюми винаги са на мода и са страхотни. Изглежда, тази година се добавя и блестящ отенък. Костюмът в розово злато на Тадаши Шоджи е блестящ шедьовър, който грабна доста внимание.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.