Този списък от 12 интересни филми, трябва да бъдат гледани, поне един път през живота Ви.

Без значение какво търсите – романтичен филм , драми , комедия- има много класики и нови филми, които да гледате през свободното си време.

 В края на краищата, има нещо, което научихме изминалата година и половина, в която бяхме често в домаси – можем да научим много от хубавите и интересни филми.

Кои интересни филми да гледам?

Има много интересни филми, но ние прекарахме часове в това да изберем най-добрите 12 интересни филми и да ги съберем на едно място.

Вскички филми в таз класация са с рейтинг от над 7 в IMDB, с по над 30 000 гласа – заслужават си.

The Hate U Give (2018) – Омразата, която сееш

Амандла Стенберг прави оличен филм „Омразата, която давам“ – сърцераздирателен и отварящ очите филм за главния герой Стар (Стенберг), която се намира между два свята: подготвителното училище, в което белите имат повече привилегии и квартал на чернокожите, където тя живее.

Това е един найстина интересен филм, който си заслужава времето.

Фила е базиран е на романа на Анджи Томас от 2017 г. и има рейтинг в IMDB 7,5/10 

Ferris Bueller’s Day Off (1986) – Почивният ден на Ферис Бюлър

Всяко дете в гимназията, мечтае да има почивен ден, като този на Ферис Бюлер и, честно казано, се стремим да имам такъв и като големи.

Изпълнен с веселите лудории. Това е филм, в който избираш да надскочиш сраховете си, взимаш Ферарито на баща си и изпитваш истинска наслада от този ден.

Parasite (2019) – Паразит

Parasite (2019)

Ким Ки-у (Чой У-сик) и семейството му живеят на ръба на бедността. Те сгъват кутии за пица, за да извадят пари, с който да живеият.

Животът на Ким Ки-у се променя, когато приятел му предлага да започне работа, като преподавател по английски за момиче, с което работи.

Това момиче се оказва от богато семейство и Ким, е готов на всичко, да направи това и за своето семейство.

A Star Is Born (2018) – Роди се звезда

A Star Is Born (2018)

Навярно сте чували за хита на Брадли Купър и Лейди Гага , който беше хит, благодарение на техните роли в хитовата адаптация на A Star Is Born . 

Филмът се фокусира върху рокзвездата Джаксън Мейн (Купър) и Али (Гага), които се влюбват, докато Мейн поставя Али в светлината на прожекторите и се изправя срещу собствените си демони. 

Вземете и няколко кърпички, преди да го пуснете.

Това е и един от най-добри филми по HBO, който може да гледате.

Schindler’s List (1994) – Списъкът на Шиндлер

Schindler's List (1994)

Филмът за Холокоста може би най-добрият филм, който може да си подарите. Той е много силен – тъгата и символиката са през целия филм, така че да имате пълно усещане за случилото се през тези години.

 Филмът е една силна история, за спасяването на много хора и един бизнесмен, който застава зад тях.

Life is Beautiful (1997) – Животът е прекрасен

Това не е просто филм за Холокоста, той има и много комични моменти – и е наистина интересен филм . Роберто Бенин прави спиращ дъха филм, като семеен човек, който като евреин е изпратен със семейството си в концентрационен лагер в Северна Италия, но използва своите въображаеми сили, за да убеди малкия си син, че всичко това е игра.

The Dark Knight (2008) – Черният рицар

Този втори филм от трилогията за Батман, е може би най -добрият от цялата поредица. 

Хийт Леджър определя стандарта за игра на Жокера, тъй като той спечели Оскар за изпълнението си в този филм. 

Някои казват, че това е най -добрият филм за супергерои, правен някога и ние сме съгласи с тази теза.

Lady Bird (2017)

Lady Bird (2017)

Филмът на Грета Гервиг получи няколко номинации за „Оскар“ и за това причина.

 Всеки тийнейджър, израстващ в предградията, може да се свърже с този пълнолетен филм (особено тези, които са ходили на католическо училище). Зрителите често го поставят за най-интересн филм в жанр комедията/драмата от 2002 г. „ Истинските жени имат извивки“

You’ve Got Mail (1998) -Имате поща

You've Got Mail (1998)

 С участието на Том Ханкс и Мег Райън, драмата/романсът от 1998 г. разказва историята на двама съперници в кварталните книжарници, които абсолютно се мразят в реалния живот, след това се влюбват онлайн и тук става интересното … няма да Ви разказваме повече.

Get Out (2017) – Бягай

Един филм, който перфектно се вписва в духа на времето и точно в годината, в която президентството на Тръмп предизвика напрегнати дискусии за полицейската бруталност , расата и фалшивия либерализъм, който да даде на този филм криле. 

Режисьорът Джордан Пийл преобръща типичния сценарий, с тази комбинация от културна критика и ужасни случки.

Little Women (2019) – Малки жени

Little Women (2019)

Класическата книга е превърната в безброй римейкове и филми. Но този филм, предлага най-модерното и нюансирано представяне на четири сестри, израснали в доминиран от мъже свят, търсещи любов и финансова сигурност. 

Този филм, е в крак с 21 век, за жените които знаят каква сила крият в себе си.

10 Things I Hate About You (1999)

10 Things I Hate About You (1999)

Могат да се изпишат томове за този филм, но ако никога не сте го гледали,трябва да знаете, че това е един от най -добрите тийнейджърски филми, правени някога, от сценария до актьорската игра (две думи: Хийт Леджър *припадък *) до речта и ухажването, които правят този филм, като модерна шекспирова комедия.

Ако търсите още интересни филми, разгледайте също:

Оценете статията ни:
[Total: 1 Average: 2]