Може би думите, които може би си мислите, че възбуждат един мъж, не са точните и те са малко по-сложни от „Тази вечер може да гледаме някой романтичен филм.“ ОК, всъщност това може да работи.

Определянето на правилните думи, които възбуждат мъжете, изисква финес и общо разбиране за това, което наистина харесва вашият мъж. Тези думи, изрази и настроения може да са конкретни думи или малко по-дълбок разговор. Без значение какво, помнете какво е вашето намерение: възбуда.

Разликата между половете

Що се отнася до романтиката, жените обичат да слушат думи, които затвърждават ангажимента на партньора им, докато мъжете всъщност могат да се чувстват неудобно от постоянното обсипване с постоянни словесни напомняния за обичта на другата им половина. И така, какво харесват мъжете ? Момчетата обичат да се чувстват, че съкровените им желания ще бъдат изпълнени. Не бъдете нуждаещи се; вместо това бъдете флиртуващи и забавни.

Комплимент на Неговото тяло

Започни флирт. Дръжте под ръка в умът си списък, съдържащ това, което харесва той и какво го вълнува. Винаги, когато искате да настроите искрите да пламтят, направете комплимент за нещо конкретно. В крайна сметка, ако сменим местата, бихте ли могли да устоите на привлекателен мъж, който ви прави комплименти?

Съблазнете го:

Ако започнете да говорите за някоя негова част от тялото, това ще го хвърли в ръцете ти и ще го заведете там, където искате – в леглото си!


„Обичайте силните си рамене и усещам, че твърдите ти бицепси когато ме хващаш по дупето …“
„Като видя с къси панталони над коляното ми дава най-мръсните мисли.

„Имаш толкова горещо тяло. Обичам да знам, че съм единствената, която може да те види без дрехите ти. “

Опишете какво носите

Това е класика, която се използва от безброй жени. И така, защо да не използваме това?

Понякога просто ежадневните рокли, представени по-мръсен начин, мжое да направят това.

Когато сте отделно от половинката си, изпращайте му информация за това какво носите, определено ще му изпомпите кръвта в една определена част от тялото.

Осигурете на мъжа си изображения, които скоро няма да забрави:

„Сложих си новата рокля. Нали знаеш, че тя има цип и е „лесен достъп“.
„Прекалено горещо е навън за панталони. Предполагам, че ще нося мини ризи през цялата седмица. „

Дайте му контрол

Играта с власт или игра на роли в сексуалния ви живот може да бъде вълнуващо преживяване. Тези думи не трябва да стават прекалено мръсни или рисковани, но трябва да съответстват на предпочитанията на вашето гадже.

Предайте юздите и му дайте силата да контролира „интимните въпроси“:


„Докато съм под душа, ще ми донесеш ли бельото ми.“
„Тази вечер ще ти позволя да правиш каквото искаш. Започни да планираш. “

Погрижете се за интересите му

В интелектуално отношение няма нищо по-секси от момиче, което знае интересите на гаджето си.

Независимо дали приготвяш любимото му ядене или го изненадваш с подарък, определяйки хобитата, интересите и страстите на вашето гадже. Това показва, че сте топла и чувствена жена.

Покажете му, че наистина ви интересува:


Направете всичко за неговия комфорт и лично щастие, като излезете от своето място на комфорт, за да му угодите .
„Гладен ли си? Защото любимото ти ястие е готово! “

Сексуални условия на обич

Вкарайте разговора за любовта под завивките в ежедневен разговор. Незабавно ще ви направи център на вниманието му, това ще му даде представа какво наистина ви е на ум.

Истината е, че мъжете не забравят думите, които използвате, докато сте в леглото. Всичко, което казвате, е свързано с мозъка му благодарение на мускулната памет. Няколко ключови думи са всичко, което стои между него и това, докато прави кафе да се сети за снощните думи и веднага да ви сграбчи.


Обмислете думите, които сте използвали, за да опишете неговата сексуална мъдрост.
„Загубих броя снощи. Ти си добър ☺
„Всеки сантиметър от теб е толкова твърд и вкусен. Вкусен ее ! „.

Думи, които не трябва да казвате и други предпазни мерки

Когато се опитвате да предизвикате възбуда, внимавайте. Всеки мъж има различни нива на авантюристичност.

Ако сте странен човек и никога не сте спали с партньора си или никога не сте водили задълбочен разговор за секса преди това, изричането на думи, които намекват за вашите крайни фетиши, е лоша идея Най-безопасно е да премерите сексуалната му температура, когато сте лице в лице.

По същия начин, Вашата сексуална TMI (твърде много информация) може също да премине линията.

Човекът, когото се опитвате да съблазните, не иска да чуе, че току-що сте прекарали следобеда си с восък на лицето или че вашият домашен любимец има стомашен грип. Дори ако лично смятате теми като тези за част от нормалния разговор, избягвайте ги засега.

Без значение какъв метод използвате, помнете: думите, които най-много възбуждат мъжа ви, са тези, в с които се чувствате естествено и удобно и за двама ви. Ако го насилвате, той ще го почувства. Забавлявай се!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here