Когато преминете определена възраст, се чудите какви ъпгрейди да направите, за да можете да изглеждате по-красиви, уважавани, сравнително млади, а не остарели. Жените, които остават грациозни и се опитват да изглеждат модерно, винаги будят възхищение на всички наоколо.

Вашата прическа е основна концепция за вашата женска красота, така че трябва внимателно да прегледате различните опции, за да изберете тези стилове, които ще ви представят в най-добрата светлина.

По-стари известни личности като Ким Бесингер, Лиза Ринна, Мадона, Крис Дженър, Шарън Озбърн и много други показват с примерите си колко зашеметяващо може да изглеждате, когато сте навършили 50 години.

Тенденции в прическите за жени над 50 години 2018/2019

Много жени се отнасят към 50-годишна възраст като втората им младост и времето, когато най-накрая могат да се насладят на живота в най-голяма степен. Когато сте навършили 50 години, това не означава, че трябва да изберете някои конкретни стилове и да спрете да ги променяте.

Жена остава жена, без значение колко годишна е. Така че, любимите ви Pixie, Bob или Graded Cut са все още с вас. Другото нещо е, че трябва да се придържате към по-чистите стилове.

С бретон жените често изглеждат по-млади. Така че, ако сте свикнали да носите бретон, няма смисъл да се отказвате от тази идея.

Прически за жени над 50 години

Тук са 12 прекрасни прически, които да ви вдъхновят и да изберете вашата.

# 1: Среден слой на подстригване

Най-добрите-прически-за-жени-над-50
източник

Това зашеметяваща прическа, със слоеве и фини меки акценти изглежда невероятно на по-тъмен тен. За да постигнете безупречния стил, най-дългите ви кичури трябва да пасат разметнати, докато най-горните слоеве се режат постепенно по-къси. Освен факта, че изглежда страхотно, прическата също е доста лесна да се поддържа – завършете външния вид със странично помрачени брекети отпред и оформете върховете с кръгла четка.

# 2: Леко кестенява със слоеве

30-Прически-за-жени-над-50-години

Ако изберете тази прическа, уверете се, че е оформена, за да покаже динамичното си нарязване. Начинът, по който тези по-къси слоеве са обработени назад, създава прекрасна версия на пернат косъм.

# 3: Среден слой

Днес повечето стилисти се съгласяват, че възрастта не предполага никакви ограничения при избора на прическа. Можете да изберете всяка прическа, която ласкае лицето ви, вида на косата и личността. Въпреки това, като правило, умерено обемните къси и средни прически на жените в 50-те им изглеждат по-добре от тези, които са елегантни. Този многослоен стил с меки акценти е красив пример.

# 4: Русо с височина на короната

най-добрите-прически-Русо-с-височина-на-короната

Посъветвайте се с вашия стилист за дължина на слоеве отпред, които са по-къси и по-къси към гърба, плюс добавете някои дълги бретончета. Издухвайте с кръгла четка за обем.

# 5. Средно русо/ блондинка

най-добрите-прически-средно-руса

Средните до къси прически за жени над 50 години могат да бъдат трансформирани със правилно подрязани слоеве. Ако имате фина, тънка коса, пералните слоеве са отличен начин да придадете на вашата грива допълнителен обем. Този стил, много популярен сред дамите на възраст над 50 години, Ви помага да поддържате младостта си, а това е доста лесно с такава прическа.

# 6: Кафява блондинка

най-добрите-прически-кафява-блондинка

Изглежда, че може да е сложно „да оформиш добра прическа у дома“, но не е така. Посъветвайте се с фризьора Ви как точно да ви подстриже. Когато изсушавате гъстата си грива, използвайте кръгла четка, за да преместите краищата към гърба. Завършете със спрей за коса.

# 7: Мека къдрева блондинка

2-най-добрите-прически-за-жени-над-50

Изберете един стил, който обхваща естествената текстура на вашите коси. По белите жени, е добре да се възползват от прическа подобна на това. Това е стил на измиване, който позволява на косата Ви да застане, както искате.

Свързана статия6 грешки, които правите във фризьорския салон

# 8: По-къса коса с руси и червеникави отенъци

2-най-добрите-прически-за-жени-над-50
Червената и русата комбинация от цветове не е най-лесната за правене, но когато наистина постигнете правилните цветове, резултатът е невероятен. Средните прически с по-дълги слоеве, изглеждат най-добре с този двуцветен цвят, тъй като прибавят измерение и наистина Ви позволяват да покажете детайлите на формата.

# 9. Средно русо с динамични слоеве

3-най-добрите-прически-за-жени-над-50

Само защото сте на средна възраст не означава, че Вашата прическа не може да бъде забавна и игрива! Има много неща, които можете да правите със средни прически, когато сте на 50 плюс, затова опитайте с нови акценти. Никога не сте прекалено стари, за да добавите известна яркост в стила си!

# 10 Средна дължина със затъмняващи слоеве

Средна-коса-със-затъмняващи-слоеве Нищо не е наред с въздушно изсъхнато, но онова, което е оформено с четка, винаги има изтънчен лак. Тези слоеве са внимателно изгладени от лицето, за да добавите хубаво движение.

Тези слоеве са внимателно изгладени от лицето, за да добавят по-голяма дълбочина на вашите очи.

# 11: Сладка перлена сива прическа

перлена-прическа-най-добрите-прически-за-жени-над-50

Това е е класически избор за жени на средна възраст, които търсят промяна. Тя изисква най-малко поддръжка и е най-добрата „събуждане и отиване на работа“  – какво по-добро от това?

12. Сребърни пиксели с камшици

Когато се опитвате да изберете правилния пиксел за вас, обмислете колко време бихте искали да похарчите за стайлинг. Ако сте готови да отделите само няколко минути сутрин, опитайте текстурирани срезове със средни слоеве и къс гръб.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here