Най-добрите прически за жени над 50 години

На всяка възраст жената иска да изглежда по-красива, по-млада и по-свежа. Жените, които остават грациозни и се опитват да изглеждат модерно, винаги будят възхищение у всички.

Вашата прическа е основна концепция за вашата женска красота, така че трябва внимателно да прегледате различните опции, за да изберете тези стилове, които ще ви представят в най-добрата ви светлина.

Известни личности като Ким Бейсинджър, Мадона, Крис Дженър, Шарън Озбърн и много други показват нагледно колко зашеметяващо може да изглеждате, когато навършите 50 години.

Тенденции в прическите за жени над 50 години

Петдесетгодишнината е втората младост за жените, времето, когато най-накрая могат да се насладят на живота в най-голяма степен.

Жената си остава жена, без значение на колко години е. Така че любимите ви пикси прически или пък вариации на боб също ще останат с вас. Изберете изчистен стил прическа и се придържайте към нея.

С бретон жените често изглеждат по-млади. Така че, ако сте свикнали да носите бретон, няма смисъл да се отказвате от тази идея.

Прически за жени над 50 години

Представяме ви 12 прекрасни прически, които да ви вдъхновят.

# 1: Дължина около рамото със слоеве

Най-добрите-прически-за-жени-над-50

Това зашеметяваща прическа със слоеве и фини меки акценти изглежда невероятно на по-тъмен тен. Прическата е лесна за поддръжка – просто оформяте върховете с кръгла четка.

# 2: Боб на слоеве

30-Прически-за-жени-над-50-години

Ако изберете тази прическа, уверете се, че е оформена, за да покаже динамичното си нарязване.

# 3: Наслоявания

Днес повечето стилисти се съгласяват, че възрастта не предполага никакви ограничения при избора на прическа. Можете да изберете всяка прическа, която очертава добре лицето ви, пасва на вида на косата и личността. Въпреки това, като правило умерено обемните къси и средни прически на жените в 50-те им години се препоръчват повече. Този многослоен стил с меки акценти е красив пример.

# 4: Русо с височина

най-добрите-прически-Русо-с-височина-на-короната

Посъветвайте се с вашия стилист за тази прическа. Издухвайте с кръгла четка за обем.

# 5. Средно русо с обем

най-добрите-прически-средно-руса

Средните до къси прически за жени над 50 години могат да бъдат трансформирани с правилно подрязани слоеве. Ако имате фина, тънка коса, това е отличен начин да придадете на вашата грива допълнителен обем. Този стил е много популярен сред дамите на възраст над 50 години, защото придава младежки вид.

# 6: Русо с кестеняви кичури

най-добрите-прически-кафява-блондинка

Прическата е подходяща за гъста коса. Използвайте кръгла четка, за да оформите краищата. Завършете със спрей за коса.

# 7: Мека, къдрава блондинка

2-най-добрите-прически-за-жени-над-50

Прическата е подходяща за жените със светла кожа. Лесен за поддръжка и оформяне стил прическа.

Свързана статия6 грешки, които правите във фризьорския салон

# 8: Прическа с асиметрични руси и червеникави отенъци

2-най-добрите-прически-за-жени-над-50
Червената и русата комбинация от цветове не е най-лесната за правене, но когато наистина постигнете правилните цветове, резултатът е невероятен. Среднодългитепрически с по-дълги и по-къси слоеве изглеждат най-добре сс тези два цвята, тъй като прибавят измерение и показват формата.

# 9. Средно русо с динамични слоеве

3-най-добрите-прически-за-жени-над-50

Само защото сте на средна възраст не означава, че вашата прическа не може да бъде забавна и игрива! Има много неща, които можете да правите със среднодългата коса, когато сте на 50 плюс, затова опитайте с нови акценти. Никога не сте прекалено стари, за да добавите известна яркост в стила си!

# 10 Средна дължина със затъмняващи слоеве

Средна-коса-със-затъмняващи-слоеве Нищо не е наред с въздушно изсъхнато, но онова, което е оформено с четка, винаги има изтънчен лак. Тези слоеве са внимателно изгладени от лицето, за да добавите хубаво движение.

Тези слоеве са внимателно изгладени от лицето, за да добавят по-голяма дълбочина на лицето.

# 11: Перлено сива къса прическа

перлена-прическа-най-добрите-прически-за-жени-над-50

Това е класически избор за жени на средна възраст, които търсят промяна. Тя изисква най-малко поддръжка и е най-добрата за събуждане и отиване на работа  – какво по-добро от това?

12. Пикси в сребро

Когато се опитвате да изберете правилната пикси прическа вас, обмислете колко време бихте искали да похарчите за стайлинг. Ако сте готови да отделите само няколко минути сутрин, опитайте една такава текстурирана къса прическа.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.