14 съвета за перфектна свирка – пълно ръководство

След, като прочетете тази статия и научите най-важните неща в това ръководство, много лесно ще предизвикате в един мъж интензивни оргазми.

какво е свирката

Без значение колко богат сексуален живот имате или сте начинаещи, това ръководство, е всичко, от което се нуждаете на тема хубава свирка.

Ние от сайта „за нея“ имаме богат опит с предоставянето на такава информация и имаме много подобни теми в нашата секция „секс съвети и връзки „.

Тук сме събрали най-добрите и важни съвети за жените, които искат да научат повече за духането и оралната любов.

Нека започнем с най-важното :

Како е свирката ?

какво е свирката

По определение: свирка (или фелация) е орален секс, с помощта на устните, устата и езика за стимулиране на пениса. Използва се като част от любовната игра или цели постигане на оргазъм при мъжа.

Въпреки, че често се мисли за нея, като нещо сложно, тя не е толкова трудна задача.

Всичко опира до това да заемете правилната позиция и да знаете как да доставите истинско удоволствие.

След, като прочетете тази статия и научите най-важните неща в това ръководство, много лесно ще предизвикате в един мъж интензивни оргазми.

Как да направим перфектното Фелацио?

Духането е сексуален акт, който обича креативността и експериментирането, като е важно да знаете точно какви движения и техники работят най-добре за перфектната свирка.

Първият и най-важен съвет за фелациото, който трябва да знае всеки един, е че ентусиазмът е от първостепенно значение.

 Колкото повече се забавлявате и го правите с удоволствие, толкова повече наслада носите на партньора си.

Ето и нашето изчерпателно ръководство за оралната любов в стъпки:

1. Правете свирка с ентусиазъм

Ентусиазмът е най-мощното нещо, което можете да включите във вашите умения за духане и сексуален живот . 

Случвало ли ви се да бъдете с жена, която изглежда незаинтересована и без ентусиазъм докато прави орална любов ?  Един мъж веднага усеща това и понякога дори да намали сексуалното му желание

Ето защо ентусиазма и желанието да първото и най-важно нещо. Ако ще правите орална любов без желание, то просто не я правете.

2. Гледайте в очите на партньора си

 Има едно погрешно схващане, че трябва да си затворите очи, за да покажете, че сте „влюбени“, докато правите свирка “, казва д-р Тара Сувинятичайпорн, от With Dr. Tara . 

Тя казва, че осъществяването на зрителен контакт по време на фелацио, е много по-въздействащо и по-секси, отколкото да нямате зрителен контакт.

Това изживяване, което давате на партньора си е невероятно силно и зрителният контакт подсилва това. 

Вдигнете поглед към партньора ви и задръжте този поглед, колкото можете повече.

3. Прочетете езика на тялото му 

Духането Ви е толкова добро, колкото и удоволствието, което доставяте.

Ето защо трябва да сте сигурни, че обръщате внимание на визуалните и вербалните сигнали, които ви дава един мъж.

 Ако той стене от екстаз, продължете да правите това, което правите, или дори го забавете, за да удължите удоволствието. 

Ако не, опитайте нещо друго.

4. Правете малки почивки

Трябва да си го кажем, че ако го правите „от вратата за краката“, това може да не достави най-голямото удоволствие.

 От време на време не забравяйте да оставите малко устата си да почине от духането, като за малко може да доставяте удоволствие с ръката си.

5. Овлажнявайте добре

Добавете допълнителна слюнка към свирката, като това може да е с някакво олио, но най-добре е да е слюнка. 

Можете дори да опитате дори и ядлив лубрикант, който няма проблем да бъде погълнат. Вече сме споменали, колко важно е да добавите лубрикант към сексуалният си живот.

6. Покажете му, че и вие се наслаждавате

Свирката не е само наслада за мъжа, но и за жената ( или поне така трябва да бъде )

Когато правите фелацио, трябва да покажете, че насладата е и за двете страни. 

Плюс това, всяко стенене, което правите, докато пениса ви е в устата, ще осигури възбуда, която гарантирано ще накара пръстите на краката му да се свият.

Просто се наслаждавайте !

Перфектна свирка – стъпка по стъпка

Перфектна свирка - стъпка по стъпка
  1. Заемете позиция. Коленичете пред него или го накарайте да легне по гръб и се пригответе да му покажете уменията си по орален секс. Мъжът до вас, ще се зарадва от това, че поемате отговорността, но и самите Вие ще се почувствате овластени, когато поемете контрола Вие.
  2. Отделете време да го подразните. Целунете го по корема, после по гърба и в близост до гениталиите му. Започнете с нежни целувки нагоре и надолу, след което започнете да използвате езика си, като постепенно покривате все повече зони от тялото му.
  3. Използвайте езика си. Бавно прокарайте езика си по целия пенист, като започнете от долната част нагоре, като го гледате в очите . Отделете време за чувствителната част от кожата, която свързва препуциума с главичката.
  4. Отворете малко устата си, докато плъзгате усните по главичката –движете езика си около цялата главичка. Добавете малко засмукване, като е важно устата ви е да е възможно най-влажна.
  5. Не забравяйте ръцете. Използвайте ръцете ,за да галите топките, докато работите с устата си. Не забравяйте, че имате две ръце – така че се възползвайте максимално от тях!
  6. Бавно завъртайте главата си, докато правите свирка, засмучете по-силно или по-меко. Опитайте различни подходи и просто наблюдавайте какво му харесва най-много.
Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.