Никой не сключва брак, очаквайки че ще се разведе един ден. Никой не купува дом с партньора си, подозираки че ще се изнесе един ден. Е, освен тези, които правят изневяра.

Американски анализатори уточняват, че 40-50% от женените двойки в Америка в крайна сметка се развеждат, което е доста значителен брой. Но тъй като приблизително 50% от двойките остават заедно.

Съществуват няколко признака, показващи че вие като двойка можете да издържите на предизвикателствата на времето. Вижте в следващата класация дали сте способни да го направите.

5.    Все още изпитвате вълнение

Спомнете си как се чувствахте още в началото,когато започнахте да излизате със сегашния випартньор. Може би не сте могли да спрете да пишете името му по разни листчета или всеки път когато ви пише, да сте толкова развълнувана, сякаш сте в небесата, точно като ученичка.

Но сега, когато връзката ви е в по – напреднала фаза и сте свикнала с присъствието на вашия човек, всички тези вълнения са отслабнали. Ако всъщност продължавате да правите всички тези неща, то това е добър знак.

Ако все още си спомняте какво е било още в началото, ако все още му правите малки подаръчета, пишете му по средата на деня без причина, глезите го и го целувате всякасутрин когато го изпращате на работа.

Това са отлични знаци, показващи че връзката ви ще продължи!

4.   Отделяте време само за двама ви

Животът може да бъде доста забързан за повечето двойки. Заради поддръжката на дома, грижата за децата и управлението на кариерата ви,може лесно да оставите връзката си да „хване влака“. Но ако естествено и двамата отделяте от времето си за вечери насаме, това е показателно за връзка, която обещава продължение.

Ако по време на отделеното ви време само за вас, никой не е съсредоточен върху разни технологии (смартфон, телевизор или лаптоп), това означава, че все още имате какво да си кажете без да ви дотегне и да добегнете до заместител на комуникацията.

Времето, което прекарвате заедно е специално. Запомнете го.

3.  Редовен секс

Правите ли все още редовен секс? Ако да, то това е фактор за добре поддържана връзка, коя вещае дълги години съвместимост.

Редовната интимност помага да намалите напрежението помежду ви и да защитите партньорството си. Бъдете физически близки, независимо дали е секс, целувка, прегръдка, или държане за ръце. Връзката между партньорите.  Физически свързани означава емоционално свързани.

2.   Компромисите

Способността да направиш компромис е важна за успеха в много аспекти на живота. Вашите романтични взаимоотношения ще процъфтяват, когато и двамата сте усъвършенствали способността си „компромис“.

Дългогодишната връзка изисква „гъвкави“ хора, които са готови да дадат малко (а понякога и много), за да си осигурят взаимно щастие. Ако вие и вашият партньор сте добри в намирането на решения, които да ви направят щастливи, това е добър показател че ще просперирате във вашата любов. Това може да се прояви по много начини, като например кой да избере филма, който да гледате довечера или по – големи неща като преместването в друг град. Ако и двамата получавате ползите от компромисите с течение на времето, на прав път сте.

1.  Връзката ви е приоритет

Това означава, че достатъчно време, енергия и намерение са посветени на гарантирането, че връзката работи за всеки от вас. Отворената комуникация, готовността за приемане на критика, смелостта да бъдем уязвими и ангажиментът да направим необходимите промени в поведението в полза на цялото се случва постоянно. Ако това вече се случва естествено за вашето партньорство, тогава шансовете за дълголетие вече са във ваша полза.

Ако във вашите отношения с партньора ви и всички пет точки са налице, постарайте се да запазите тази връзка, тя изглежда идеална. Поддържайте духа на любовта и не забравявайте да показвате любовта си всеки ден.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here