5 най-добри секс пози за постигане на женски оргазъм

5 най-добри секс пози за постигане на женски оргазъм

Открийте най-добрите пози за женски оргазми по време на полов акт! Ще се изненадате, но най-лошата поза за постигане на оргазъм при жените е „задна“.

В тази статия, ще разрием още много нови неща за Вас, които учените са открили през последните години на темата секс пози за постигане на женски оргазъм.

Първото и най-важно, нещо което трябва да знаете, е за да получи оргазъм по време на полов акт, трябва да бъдат стимулирани две определени зони – стимулиране на клитора и стимулиране на G точката .

Най-добрите секс пози за постигане на женски оргазъм

Технически е възможно една жена да получи оргазъм само, чрез проникване, но според изследвания това се случва само при 20% от жените.

Ето защо, при търсенето на пози по време на секс, които да доведат до оргазъм, трябва да избирате тези, които стимулират най-добре двете най-чувствителни точки на една жена.

Добрата новина е, че има наистина много секс пози, чрез които може да стимулирате тези зони и в следващите редове ще научите за тях.

 Жената е отгоре

 Жената е отгоре

Позата „каубойка“ или жената отгоре е първата и най-успешна поза за получаване на оргазъм при жена.

Това е една от най-харесваните пози от жените, защото й дава пълен контрол върху темпото, ъгъла и дълбочината на проникване.

Може по някои филми да сте гледали, как в тази поза жената подскача нагоре надолу, но всъщност това не е движението, което работи най-добре.

За получаване на оргазъм, при тази поза жената трябва просто да люлее тялото напред и назад, вместо да движи тялото си нагоре-надолу. Може да движи таза си в кръгови движения под формата на осмица.

Осен това, при тази поза, вашият партньор може да използва ръцете си за допълнителна стимулация.

Мисионерска поза

Мисионерска поза

Ново проучване разкрива, че това е най-добрата сексуална поза за хетеросексуални за жени, когато става въпрос за постигане на оргазъм .

Според частната гинекологична клиника New H Medical в Ню Йорк най-ефективната поза е мисионерската, с поставена възглавница под таза на жената.

Изследването е проведено с помощта на ултразвуков скенер, като изследователите са изследвали двойка доброволци, докато са правили секс в пет популярни пози в продължение на 10 минути.

Поза „кучешката“

Поза "кучешката"

Това е една чудесна поза за по-срамежливите жени, които с „кучешката“ поза, могат лесно да стимулират клитора си.

Това поза и в която може лесно да прибавите играчка или пък да накарате своят партньор да използва ръце си за допълните стимулация.

Може да промените ъгълът на проникване, като променяте височината на лактите, с която се опирате в леглото.

Също така, може да добавите и възглавница, с която да промените този ъгъл.

Поза завеса

В тази поза, просто трябва да седнете на ръба на леглото и да прехвърлите краката си на земята.

Ако леглото не е на правилната ви височина, може да опитате с бюро, маса, стол и каквото и да е друго или да поставите възглавница под колената на партньора си.

Това е страхотна поза, защото достъпът до клитора е много лесен и може лесно да се стимулира.

Обърната мисионерска поза

Обърната мисионерска поза

Това е версия на кучешката, но просто трябва да бъдете легнати.

Това е невероятна поза за жените, които трябва да държат бедрата си прибрани, когато постигат оргазъм.

Ако искате допълнителна стимулация на клитора си, може да го направите сама или да накарате партньора си да го направи или да поставите нещо под краката си за допълнителна стимулация.

Ако искате да промените ъгълът на проникване, може да поставите възглавница под вас, с което да контролирате ъгълът на проникване.

Потенциални ползи за здравето от оргазма

Оргазмите могат да помогнат на хората да спят по-добре. Изследване от 2019 г. открива, че оргазмите, постигнати с партньор, са довели до много по-добър сън.

Оргазмите, постигнати чрез мастурбация, водят до по-добро качество на съня и намаляват времето, необходимо за заспиване.

По време на оргазъм тялото отделя хормон, наречен окситоцин. Окситоцинът може да има различни ползи за здравето, като например:

  • регулиране на тревожността
  • намаляване на риска от сърдечни заболявания
  • намаляване на риска от рак, като рак на яйчниците

По темата:

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.