Най-добрите агенции, сайтове и места за Сериозни запознанства с жени

Близо половината (47%) от всички български мъже казват, че сериозните запознанства с жени са много по-трудни от преди 10 години.

Най-добрите агенции, сайтове и места за Сериозни запознанства с жени

Търсенето на сайтове, агенции и места за сериозни запознанства с жени от мъжете в България става все по-голямо през всяка изминала година.

Това потвърждава и проучване и анализ на Pew Research Center, който съобщава, че над 50% от мъжете и жените над 18 години в Европа и САЩ, търсят различни канали за запознанства.

За съжаление, една част от българските мъже търсят и сайтове или места, в които да открият жени за една нощ, но в тази статия, ние няма да говорим за това.

В статията ще влезем в дълбочина на темата за сериозните отношения с жени, защото в България има много жени търсещи сериозна връзка, в която искат да създадат семейство и бъдат обичани и обичащи.

Жените, които търсят сериозни запознанства са два пъти повече от мъжете

два пъти повече жени, отколкото мъже, които търсят обвързване

Данни на Pew Research: има два пъти повече жени, отколкото мъже, които търсят сериозни отношения и срещи.

Преди да навлезем в същинската част на статията, нека прегледаме важни данни от различни проучвания в България:

50% от необвързаните казват, че в момента не търсят срещи или запознанства в България.

Необвързаните жени, които не излизат на срещи казват, че основна причина за това е, че имат по-важни приоритети ( това са 45% от тях), другите 40% казват, че просто им харесва да бъдат необвързани.

 Други фактори, които спират жените в това да търсят връзка са: (20%) лош опит от връзки в миналото(18%), усещане, че никой не се интересува от тях (17%), не са готови за среща след загуба на съпруг или прекратяване на връзка (17%), чувстват се твърде стари, за да излизат на срещи (17%) и имат здравословни проблеми, които затрудняват срещите.

Тези данни са важни, защото при среща с жена, трябва ги имате в предвид.

Къде можете да откриете жени, които търсят сериозни запознанства?

Жените, които търсят сериозни отношения с мъже, са навсякъде около нас: на съседната маса в кафето, на опашката в магазина до нас, в различни сайтове и дори в планините.

Много по-трудно е обаче да разберете точна коя от тези жени или коя от всички жени в кафето търси сериозни отношения. Ето защо сме тук да помогнем.

В следващите редове ще научите къде да откриете възможности за запознанства със сериозни жени.

В следващите редове ще разкажем за най-добрите начини, чрез които да откриете жена, която търси сериозни запознанства.

Използвайте услугите на агенция за запознанства с цел брак

Агенциите за запознанства се делят на два типа: такива, които създават условия за среща, без да познават добре участниците и такива агенции, които подбират най-добрите двойки, които потенциално може да си съвпаднат.

През последните 5 години се появиха много агенции за запознанства в България и конкретно такива, които предлагат сериозни запознанства.

Ето стъпките, които ще трябва да преминете в една такава агенция за сериозни запознанства с жени:

  • Предварително записване на час
  • Индивидуална среща с представител на агенцията
  • Създава се анкетна карта, в която ще има информация за Вас и какво търсите в подходящата жена, с която искате да се срещнете
  • Подбор на подходящи жени за Вас – на база информацията и анкетната карта, ще се изберат подходящи жени, с които да се запознаете.
  • Предложение към Вас с подбраните кандидатки, с които ще си подхождате
  • Среща

Агенции, които предлагат такива услуги са: diamond-love-meet.com и svatovnicabg.com .

Двете агенции предлагат срещи с жени търсещи сериозна връзка и ангажиране.

Горещо по темата препоръчваме да прочете статията ни Как да намерите любовта през 2023

Сайтове за запознанства по интернет с жени

Сайтове за запознанства по интернет

Във времената, в които живее, все по-често жените се регистрират в сайтове за запознанства, а щом те са в тях, то и мъжете може да открия жени, които търсят сериозно запознанство.

Отлични сайтове за запознанства с жени, в който може да откриете сериозни жени са:

  • serioznizapoznanstva.com – Сериозни запознанства .com, e сайт, в които може да откриете запознанства с различни жени: Запознанства с разведени жени, запознанства с жени, които търсят брак, запознанства с жени, които търсят любовта на живота си.
  • Zapoznalnik.com – Запозналник е сайт, който прави подбор на хората в него и търси такива, които търсят само сериозни отношения.

Ако търсите такива сайтове, които са без регистрация, то може да посетите различни групи в фейсбук, като тази

Пълен списък за такъв тип сайтове може да намерите в статията ни Най-добрите сайтове за запознанства през 2023 

Запишете се на групови занимания и преходи

Голяма част от жените, които търсят сериозна връзка се опитват да разнообразят ежедневието си, чрез различат тип занимания.

Както споменахме по-горе в прочуването, 50% от жените са толкова заети, че не им остава време за срещи. Ето къде идва място на различните занимания, в които се записват те и се опитват да намят среса в себе си.

Добри места, на които може да открите сериозни жени са:

  • различен тип йога курсове и танци – там много жени откриват своят отдушник на среса, които имат в ежедневието си.
  • планински преходи и разходи – може да станете част от различи групи, които ще откриете в facebook, организиращи такъв тип преходи.
  • всякакъв тип занимания и дейности, които знаете, че се използват за отпускане и релаксация от нежният пол.

След, като откриете подходяща жена за Вас, не забравяйте, че се иска и много работа за здравословна връзка. За щастие, ние сме създали рецепта за това в нашата статия Рецептата за Щастлив Брак: 7-те съставки за здрав брак.

Надяваме се статията да е била полезна и препоръчваме да разгледате всички наши статии в секцията “ Запознанства

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.