Как да разберете, че той със сигурност ви харесва?

признаци-той-ви-харесва

Чудите ли се дали той ви харесва и дали иска нещо повече с вас?

А опитвали ли сте се да тълкувате скритите знаци, когато сте заедно? Всъщност изследванията показват, че вашите лични пристрастия и желания могат да оформят начина, по който интерпретирате думите, действията и романтичното намерение на другите.

По принцип може да се окаже, че надценявате или подценявате истинския интерес на някого к ъм вас въз основа на вашите собствени желания и нужди.

С други думи казано, ако сте твърде привлечени от някого и той ви поздрави с „Добро утро“, можете да го интерпретирате като нещо по-дълбоко, отколкото всъщност е.

Добрата новина обаче е, че няма да се държите като луд детектив, за да съберете доказателства за истинските му намерения.

Прочетете и статията ни 13 неоспорими знака, че той те обича 

Подготвихме 7 недвусмислени знака, които могат да ви разкрият дали той ви харесва, или не.

1. СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ ВЪРХУ ЛИЦЕТО МУ

Ако искате да разберете дали човек наистина има интерес към вас, първата стъпка е да погледнете по-внимателно изражението на лицето му по време на разговор.

По-специално, разширяването на зениците може да бъде основен показател за интерес и възбуда.

Така че, ако забележите, че зениците му се разширяват, когато ви гледа, това може да бъде категоричен признак, че той има „очи“ за вас във всяко отношение.

Освен това, ако той повдига вежди, облизва устни, когато говори с вас, или се усмихва по начин, който разкрива всички предни зъби, тези привидно малки действия също могат да показват, че той има интерес към вас.

Друго проучване показва, че когато мъжете са привлечени от някоя жена, буквално могат да си „изпуснат лигите„, тъй като тестостероновите нива в слюнката им се увеличат, когато са любовно настроени. Така че, ако чувствате, че преглъща слюнка повече от обичайното, когато е около вас, това всъщност може да е ясен знак за привличането му към вас.

2. ЕЗИК НА ТЯЛОТО

Когато се вгледате по-внимателно в невербалните знаци, е важно да обърнете сериозно внимание на езика на тялото. Когато той стои срещу или до вас с разкрачени крака например – това неизречено действие говори за заинтересованост. Стоящ с широко отворени крака, той наистина показва, че е отворен и достъпен за вас.

Ако неговите движения и жестове изглеждат по-преувеличени, това също се брои за знак. По-конкретно, привличайки вниманието към себе си по начин, който всъщност казва „Ехо, аз съм тук, виж ме“, той се надява да хване интереса ви и напълно да ви плени.

3. ВТРЕНЧВАНЕТО

Доказано е, че когато участниците във вербален контакт поддържат очите си отворени без да мигат за продължителен период от време, това може да увеличи желанието им един за друг.

Всъщност изследване показва, че когато двама души се вглеждат дълбоко в очите на другия, те изразяват по-голям интерес и привличане един към друг и дори имат повишени сърдечни честоти.

Също така, ако той търси възможност да постави ръката си върху рамото ви или леко да ви докосне, това „инкогнито“ докосване е очевиден индикатор, че той се интересува от вас.

4. ИЗСЛУШВА ВИ

Когато някой се интересува от вас, той ви изслушва без да ви прекъсва или разсейва. Желанието му да ви изслуша може да бъде основно средство за „стигане“ до вас. Също така, това е възможност за мъжа да покаже колко много означавате за него. Фактът, че той помни конкретни теми, за които сте говорили, и до най-малките подробности доказва колко много ви цени. С други думи, ако той помни детайлите в разговорите ви… Пада си по вас!

5. ЗАДАВА ВИ ЛИЧНИ ВЪПРОСИ

Ако се чудите дали той харесва, важен сигнал е, че той ви задава много въпроси.

Чрез задаване на лични въпроси, той не само се надява да ви опознае по-добре, но и се стреми да създаде връзка между двама ви.

6. ПРАВИ ВИ УСЛУГИ

Ако той ви прави услуги, особено такива, за които не сте го помолили, той е ваш. Независимо дали ви носи кафе, или ви предлага помощ да настроите новия си телефон.

7. Забелязва промени във външния ви вид

Променили сте външния си вид? Може би сте променили прическата или сте си сложили различен грим? Каквото и да е – ако той забележи и ви направи комплимент, това е знак, че той се интересува от Вас.

Това е така, защото  той обръща специално внимание на това, което правите със себе си, а това значи, че го привличате. Комплиментът означава, че той се опитва да се доближи до вас.

Ако човекът, който ви харесва, демонстрира някои от тези сигнали – поздравления, има шанс той да се интересува силно от вас!

Най-добрият начин да демонстрирате интереса си е да бъдете възприемчиви към неговите сигнали и да търсите неговото мнение повече. Така и ще прекарвате повече време заедно.

Идеи за подарък на този мъж може да намерите в статията ни 46 идеи за подарък за мъж 

Видео – сигурни признаци, че той си пада по Вас

Е това вече означава само едно – ХАРЕСВА ВИ!

Дали това е човекът, с когото трябва да се ангажирате в дългосрочен план? Този отговор определя всичко … Всичко това трябва да усетите вие самите.