Чудите ли се дали той ви харесва и дали иска нещо повече от вас?

А опитали ли сте се да тълкувате скритите знаци по време на комуникация между вас? Всъщност изследванията показват, че вашите лични пристрастия и желания могат да оформят начина, по който интерпретирате думите, действията и романтичното намерение на другите.

По принцип може да се окаже, че надценявате или подценявате истинския интерес на някой от вас въз основа на вашите собствени желания и нужди.

С други думи казано, ако сте твърде привлечени от някого, и той ви поздрави с „Добро утро“, можете да го интерпретирате като нещо по – дълбоко, отколкото всъщност е.

Добрата новина обаче е, че вместо да се държите като луд детектив, за да събереш доказателства за истинските му намерения. След като прочете тази статия и ако връзката ти е по-далечен стадии, но все още имате съмнения дали те обича, прочетете статията ни – 13 неоспорими знака, че той те обича 

Подготвихме 7 недвусмислени знаци, които могат да ти кажат дали те харесва или не.

1. СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ В ЛИЦЕТО МУ

Ако искате да разберете дали човек наистина има интерес към вас, първата стъпка е да погледнете по-внимателно изражението на лицето му по време на разговор.

По-специално, разширяването на зениците може да бъде основен показател за интерес и възбуда.

Така че, ако забележите, че зениците му се разширяват, когато ви гледа, това може да бъде категоричен признак, че той има „очи“ за теб във всяко отношение.

Освен това, ако той повдигне вежди, облизва устни, когато говори с теб или се усмихва по начин, който разкрива всички предни зъби, тези привидно малки действия също могат да бъдат големи показатели, които показват, че той има интерес към вас.

Друго проучване показва, че когато мъжете са привлечени от някой, буквално могат да си „изпуснат лигата“ над тях, тъй като тестостероновите нива в слюнката им се увеличат, когато са любовно настроени. Така че, ако чувствате, че преглъща слюнка повече от обичайното, когато е около вас, това всъщност може да е ясен знак за привличането му към вас.

2. ЕЗИКА НА ТЯЛОТО

Когато се вгледате по-внимателно в невербалните знаци, е важно да обърнете сериозно внимание на езика на тялото. Когато той стои срещу или до вас с разкрачени крака.

Tова неизречено действие действително говори за заинтересованост. Стоящ с широко отворени крака, той наистина показва, че той е отворен и достъпен за вас.

Ако неговите движения и жестове изглеждат по – преувеличени, това също се брои за знак. По-конкретно, привличайки вниманието към себе си по начин, който всъщност казва „Ехо, аз съм тук, виж ме“, той се надява да хване интереса ви и напълно да ви плени.

3. ВТРЕНЧВАНЕТО

Доказано, че когато „участниците“ във вербален контакт, поддържат очите си отворени, без да мигат за продължителен период от време, това може да увеличи желанието им един за друг.

Всъщност изследване показва, че когато двама души се вглеждат дълбоко в очите на другия. Те изразяват по – голям интерес и привличане един към друг и дори имат повишени сърдечни честоти.

Също така, ако той търси възможност да постави ръката си върху рамото ви или леко да закачи ръката си, върху вашата, това „инкогнито“ докосване е очевиден индикатор, че той се интересува от вас.

4. ИЗСЛУШВА ВИ

Когато някой се интересува от вас, той ви изслушва без да ви прекъсва или разсейва. Желанието му да ви изслуша, може да бъде основно средство за „стигане“ към вас. Също така, това е възможност за мъжа да покаже колко много означавате за него. Факта, че той помни конкретни теми, за които сте говорили и до най-малките подробности, доказва колко много оценява нещата, които казвате. С други думи, ако той помни детайлите в разговорите ви… Пада си по вас!

5. ЗАДАВА ВИ ЛИЧНИ ВЪПРОСИ

Ако се чудите дали той харесва, важен сигнал е, че той ви задава много въпроси. Важно е обаче да обърнете внимание на видовете въпроси, които той задава. Например, когато един човек ви е метнал „око“, той ще ви задава лични въпроси, а не от рода на „къде има тоалетна тук ?“

Чрез задаване на лични въпроси, той не само се надява да ви опознае по-добре, но и се стреми да създаде връзка между двама ви.

6. ПРАВИ ВИ УСЛУГИ

Окончателен знак е ако ви прави услуги, дори и такива, за които не сте го и помолили. Независимо дали ви носи кафе или ви предлага помощ да настроите новия си телефон. Когато той взима вашите  

7. Той забелязва ли, когато направите промяна по външния си вид ?

Променили сте външният си вид, напоследък? Може би сте променили начина, по който правите косата си, или си сложили различен грим или дори сте променили цвета на косата си. Каквото и да е – ако той ви уведоми и похвали за промяната, това е голям знак, че той се интересува от Вас.

Това е така, защото  той обръща специално внимание на това, което правите със себе си, а това значи, че изпитва привличане. Ако той ви похвали – дори е по-добре, това означава, че той се опитва да се доближи до вас.

Ако човекът, който Ви харесва, демонстрира някои от тези сигнали – поздравления, има шанс той да се интересува от вас!

Най-добрият начин да демонстрирате интереса си е да бъдете възприемчиви към неговите сигнали – и да поискате още повече неговото мнение, чрез това ще прекарате време сами с него. Късмет!

Ако са налице всички тези признаци, то може да сте сигурна, че той ви харесва и е добра идея да му поднесете едно стилен подарък, за да види, че цените това.

Идеи за подарък може да намерите в статията ни 46 идеи за подарък за мъж 

Видео – сигурни признаци, че той си пада по Вас

Е това вече означава само едно – ХАРЕСВА ВИ!

Дали това е човекът, за които трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко … Всичко това трябва да усетите Вие самата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here