13-те най-добри uv led лампи за маникюр: комбинирани, Професионални 2023

13-те Най-Добри uv Led лампи за маникюр: Професионални, Мнения

Търсите uv led лампа за маникюр, която да отговаря точно на вашите нужди ?

В тази статия ще научите кои са 13-те най-добри led лампи за маникюр.

Тук ще откриете мнения, професионални, комбинирани и разликата между тях.

Коя е по-добра LED или UV лампа за нокти?

Основната разлика е, че LED лампите за нокти се справят по-бързо със сушеното на маникюрът в сравнение с UV лампите и те по-безопасни от UV светлините. 

По-бързото време за втвърдяване се равнява на по-малко време, когато човек е изложен на вредно лъчение, така че това е от голяма полза за клиентите.

Втвърдяването на гелове отнема на UV светлините от 8-10 минути, докато при LED лампите са необходими 30-45 секунди . Второ, което е важно за вас – LED крушките издържат много по-дълго от UV крушките.

Какви професионални лампи за маникюр използват салоните за красота?

В зависимост от салона или клиентите, най-често се използват UV LED лампи, тъй, като те справят с всеки вид маникюр.

Ние събрахме най-добрите 13 вида лампи за маникюр, като сме споделили и мнения за тях.

Тук ще откриете модели от 2023 година.

Първо ще споделим бърза класация, която е направена сред професионалисти в Германия:

Rio Salon Pro UV & LED лампа за маникюр

Rio Salon Pro UV & LED лампа за маникюр

Rio е добре позната марка, когато става дума за лампи за маникюр и тяхната Salon Pro UV & LED има не само хубав дизайн, но и върши отлична работа.

Вътре има 15 LED крушки с дълъг живот, които се равняват на над 50 000 часа (много маникюр!), като се използва за втвърдяване както на UV гелове, така и на LED гел лакове.

Лампата дори има интелигентен сензор, който ви дава възможност за 30 или 60 секунди.

Цената му е 150 лв. и има отлични мнения за тази лампа.

SUNUV UV LED лампа за гел лак

Тази UV LED лампа за маникюр, работи за всеки тип гел лак за нокти , което означава, че няма да имате проблеми с втвърдяването на всеки лак.

Лампата се предлага и с четири настройки на таймера (10, 30, 60 и 99 секунди), които автоматично ще се изключат в края на работният процес.

Това, което ни впечатли най-много, е че тя има един от най-добрите рейтинги в Амазон, от над 10 000 споделили мнения за нея.

Kempa Mini UV LED лампа за нокти

 Kempa Mini UV LED лампа за нокти

Лампа за маникюр, Kempa mini UV LED е идеална за маникюр в домашни условия благодарение на компактния си дизайн, който лесно може да се побере в чанта за грим или в куфарът ви, ако пътуване някъде.

Осигурявайки живот от 50 000 часа, неговите лампи, имат усъвършенствана технология с двойна оптична дължина на вълната, без да причиняват увреждане на очите или кожата.

Може да изберете между четири настройки за време, за да създадете персонализирано изживяване за втвърдяване на гел.

Цената и е едва 10 долара и може да се закупи онлайн тук.

Професионална LED лампа за маникюр Gelish Harmony

Професионална LED лампа за маникюр Gelish Harmony

Това е една чудесна лампа за нокти, защото това е комбинирана uv led лампa.

LED-ускорена технология, като осигурява най-бързото втвърдяване на маникюр – ефективно и равномерно изсушаване на гел лак за нокти само за 30 секунди под LED лампата и две минути под UV светлина.

Идеален за собствениците на салони за нокти или за използване в домашни условия, които искат да направят гел маникюр и педикюр с качество на салона у дома.

Тази лампа има 3 настройки за време, патентована функция eyeShield за ограничаване на излагането на светлина и извит интериорен дизайн, който да насочва пръстите за правилно поставяне.

MelodySusie UV LED лампа за нокти

MelodySusie UV LED лампа за нокти

Отличаваща се с мощен и LG двоен източник на светлина, UV LED лампата за нокти MelodySusie излъчва дължина на вълната между 365 и 405 нанометра, за да втвърди и изсуши гел лака за нокти бързо, равномерно и качествено.

Снабдена с четири настройки за време и използваща енергоспестяваща, екологосъобразна LG чип технология, тази лампа за нокти с най-висок рейтинг съкращава времето за втвърдяване с до 50% в сравнение с подобни модели.

Цената на тази лампа е 60 лв., като за нея има и отлични мнения.

Lumcrissy UV LED професионална лампа за маникюр

Lumcrissy UV LED професионална лампа за маникюр

Идеална за собствениците на салони за красота, Lumcrissy Professional LED сушилня за нокти е 64-ватова лампа за маникюр, която е направена от топлопоглъщащ метален капак от цинкова сплав, за да предпази очите и да удължи живота на крушките.

Съвместима с всички гел лакове и екстеншъни, лампата за нокти разполага с крушки за равномерно разпределение на топлината и премахване на „мъртвите зони“, има четири настройки за времето и е оборудвана с автоматичен сензор и LED екран за безопасна и лесна употреба.

Цената на такава лампа за маникюр е 150

Лампа за маникюр SUN

лампа за маникюр sun

UV/LED лампа за маникюр и педикюр, SUNX, 54W. Подходяща за домашна и професинална употреба. Изпича за секунди всички видове гел лак и UV гел, подходяща както за ръце, така и за крака.

Коя лампа е най-подходяща за гел маникюр?

LED лампите работят в тесен светлинен спектър, така че ви позволяват да направите ноктите за около 30-60 секунди, докато UV лампите могат да отнемат около 4-6 минути, за да се втвърдят.

Мога ли да използвам сешоар, за да изсуша маникюрът си ?

Салоните използват вентилатори, за да ускорят сушенето.
Вашият сешоар работи също толкова добре . 
Тайната е да го поставите на „правилна“ настройка. 
Не трябва да бъде много горещ въздухът.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.