1. Опитайте повдигнати легла.

Няма място в градината? Няма проблем. Контейнерната градина позволява на цветята да се наслаждават на слънцето отгоре, докато инструменти и аксесоари за поддръжка може да се намери долу.

2. Купчина от саксии

 

Озеленете вашия вътрешен двор или тераса с големи теракотни или пластмасови саксии, преливащи в различни цветове. (Тук големите саксии създават доста красива стена!)

3. Изградете вертикална стена

Не само това DIY заема по-малко повърхност, отколкото много саксии, но може да служи и като ограда за неприкосновеността на личния живот.

4. Използвайте пространството на тавана

Ако нямате място в градината на вашите мечти, използвайте веранда, тавани, за да покажете вашите цветя в различни саксии.

5. Щори със цветя

Стари или нови щори, може да се превърнат в чудесна декорация, като Сукулентно растение. Сукулентните растение са почти неразрушими, но могат да бъдат изгорени на пряка слънчева светлина, така че ги поставете на сенчестата страна на вашия дом.

6. Напълнете вана

За да създадете контраст с теракотните саксии, може да превърнете старите вани от поцинкована стомана в прекрасни саксии. Тази дълга, ниска овална версия, с отвори на дъното, са пълни с босилек.

7. Мини саксии

Терариумите изглеждат екзотични и сякаш искат трудна поддръжка, но те всъщност са един от най-лесните градинарски идеи, които да направите и поддържате. Препоръчваме да засаждате мъх, африкански виолетови листа и пеперомия.

8.  Стъпка нагоре

Превърнете дървена стълба в пространство за пестене на цветя, зеленчуци и билки само с няколко дъски и боя.

9. Направете свои собствени мебели

Тази умна маса работи здраво за вашия двор: Не само че е чист начин да покажете растения, но също така е хубаво място да поставите вашата книга, докато пиете лимонада.

10. Поставете повече зеленина

С повече зеленина, отколкото цветя, градина,  е не само лесна за поддръжка, но и по-прави Вашият двор красив. Безводните растения, подобно на този „призрачен бръмбар“, не се нуждаят от много поливане, а листата са дълго зелени.

11. Напълнете скрина

Боя и растение (и внимателен избор на цветове), с няколко различни идеи може да сътворите невероятна красота.

12. Кутия на прозорец

Този гениална идея изисква минимално място и можете да им се насладите без значение дали сте вън или вътре.

13. Изграждане на стена

Понякога една кутия с цветя просто не е достатъчна. Този подреден проект за за изграждане на стена, може да изглежда много простичък, но всъщност добавя голяма красота към Вашият двор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here