5-те неща, искат мъжете от една жена

Какво искат мъжете в една връзка

Задавате ли си въпроса “ Какво искат мъжете в една връзка“?

Независимо дали току -що влизате във връзка или сте в такава от десетилетия, е полезно да знаете какво искат мъжете в една връзка.

 Може лесно да се предположи, че искат точно това, което вие искате, но това не винаги се оказва така. 

Понякога мъжът в живота ви ще иска неща, които няма да сподели с вас, защото или не знае как да попита … или просто е твърде неудобно да пита!

Ако приложите стъпките, описани по -долу, ще бъдете по-лесно да разберете какво иска един мъж в една връзка.

Така ще укрепите връзката помежду си и да продължите да създавате здравите отношения, които искате и заслужавате!

7 неща, които мъжете искат в една връзка

Нека разгледаме 7-те неща, които мъжете искат в една връзка:

1. Той иска да бъдете щастливи.

След интервюиране на стотици двойки, които са женени над 40 години, често съм чувал мъже да казват: „Ако жена ми не е щастлива, никой не е щастлив!“

Изводът е, че вашият мъж иска да бъдете щастливи. Всъщност за него вашето щастие е пряко отражение на неговата ефективност и чувство за стойност като мъж.

Така че, ако не сте щастливи, не се изненадвайте, ако той започне да става неспокоен, опитва да поправи всичко, от което смята, че може да сте недоволни, или просто да ви избягва, докато види че отново сте щастливи.

Запомнете: Вашето щастие е ключът към неговото щастие!

2. Иска да се интересувате от неговите интереси

Мъжът до вас иска, да харесвате това, което той прави със страст. Тези интереси могат да бъдат любимият му спортен отбор, хоби, което обича или работата му.

Разбира се, не е нужно да се интересувате от всичко, което го интересува, но когато започнете да проявявате интерес към всичко, което той обича, ще укрепите връзката между вас.

Моят приятел е запален футболен фен и обича Левски. Аз бях на гости на майка и той ми се обади, като ме попита – „Какво правиш“? Аз му отговорих, че смятам да гледам мача на Левски с ЦСКА.

Без да го виждам, аз усетих колко щастлив беше от това.

Когато се свържете с нещо, което той обича, любовта, която той има към това нещо, се свързва с вас!

3. Той иска да правите секс

За повечето мъже сексът е пътят към възможно най -дълбоката емоционална връзка. Това е най -доброто средство за изразяване и получаване на любов.

Той иска да се чувства така, сякаш го искате, и не само защото иска физическо освобождаване на секса, а защото го искате.

Това показва, че го обичате толкова дълбоко, колкото той обича вас.

Бъдете смели … изненадайте го! Излезте от банята в някое секси бельо!

Започвайки секс, вие давате на мъжа си да разбере, че го обичате и че искате той да ви обича.

4. Вашият мъж иска да бъде похвален и признат.

Отговорът на „Какво искат мъжете в една връзка?“ всъщност е доста прост …

Това, което той жадува най -много, е похвала и признание, които показват, че вие обожавате всичко, което той прави за вас и връзката Ви.

Това може да бъде нещо толкова просто, колкото едно изречение като: „Скъпи, много ти благодаря, че взе тази вечеря тази вечер. Наистина оценявам това.“

Или можете да го похвалите за някакво общо преживяване. Например, следващия път, когато ви прегърне, и прошепнете в ухото му и кажете: „Скъпа, знаеш ли, че ме превръщаш в по-добър човек?“

Най -вероятно ще видите как очите му веднага се насочват към вашите.

Запомнете следното: един мъж цъфти под светлината на вашата похвала.

5. Дайте му пространство

Мъжете вярват, че ако един мъж, каже на жена си, че понякога иска да практикува хоби сам или, че ще отиде с приятели на риба, това значи, че не я обича.

Това не е вярно!

Ти също искаш време за себе си, нали? Искате време с приятелките точно толкова, колкото той иска своето самостоятелно време или време с момчетата.

Така че можете просто да кажете: „Хей, скъпи, защо тази неделя не отидеш някъде с приятелите си? Знам, че понякога имаш нужда от време за себе си“

 Този тип свобода всъщност създава у него желание да инвестира още повече време с вас.

6. Той ше иска уважние от Вас

Можете да си направите шега или две, но вземете предвид чувствата на мъжа си.

 Направете си услуга и не омаловажавайте половинката си. Вероятно и вие не бихте искали да бъдете омаловажавани.

 Понякога това може да се случи случайно.

 Внимавайте да не сте прекалено критични с него. 

7. Той ще иска да го похвалите

Всички имаме малко его и мъжете не се различават. Дори и най -увереният изглеждащ мъж би искал жената до него, да го похвали.

 Независимо дали става въпрос за тях самите, кариерата им, колко са добри в леглото или как са като партньори.

Докато мъжете обикновено не се нуждаят от толкова похвали, колкото жените, похвалата може да повлияе положително на тяхната увереност и самочувствие.

Похвалете вашия човек за добре свършената работа на работното място или у дома и го накарайте да се чувства чудесно за нещата, в които е добър.

 Независимо дали е наистина силен или остроумен, кажете му, че е специален.

Ако той е основният хранител във връзката, кажете му, че оценявате неговата упорита работа и това, което прави за вашето домакинство. 

И ако не е ,похвалете го за другите приноси, които той е направил за живота, който двамата споделяте заедно като двойка.

По темата прочети:

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.