Семейство Ундеруд стават четен брой.

Кари Ундеруд, американска певица и американска сензация, току-що разкри, че очаква второто си дете със своя съпруг, хокейния играч Майк Фишър.

Новото допълнение към семейството ще се присъедини към Ундеруд и двегодишния син на Фишър, Исая.

„Майк, Исая и аз сме на луната и сме развълнувани да добавим още една риба в езерото“,

обясни Кари Ундеруд в социалните мрежи в сряда сутринта. „Това е една мечта, която се сбъдва.. Ние сме толкова развълнувани и се радваме, че можем да споделим това с Вас и да бъдете част от нашето щастие. Обичам ви хора. Ще се видим през 2019 г.

Кари Ундеруд не е каза в кой месец е и дали очаква момче или момиче. Името заради бременността си, тя ще отмени някои участия.


Ъндърууд и Фишър сключиха брак преди 8 години в Грузия с помощта на прекрасна рокля на Monique Lhuillier по поръчка (и много розови декорации).

При раждането на сина си шест години по-късно, Ъндъруд преди време сподели за проблемите, с които се сблъсквала по време на бременността.

„Спомням си, когато за пръв път разбрахме, че ще имаме дете, животът ни коренно се промени  Именно тогава разбираш колко важно е семейството и колко много време трябва да отделиш за него. Все пак – семейството е всичко“ , споделя  Ъндъруд

Поздравления за щастливото семейство!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here