Кари Ъндърууд очаква второто си дете

Кари-Ъндърууд-бременна

Кари Ъндърууд, американската сензация на музикалната сцена, разкри, че очаква второто си дете от своя съпруг, хокейния играч Майк Фишър.

Кари Ъндърууд има двегодишен син на име Исая.

„Майк, Исая и аз сме много развълнувани да добавим още една риба в езерото“,

обяви Кари Ъндърууд в социалните мрежи. „Това е една мечта, която се сбъдва. Ние сме толкова развълнувани и се радваме, че можем да споделим това с вас и да бъдете част от нашето щастие. Обичам ви, хора! Ще се видим през 2019 г.“, писа тя.

Певицата не разкрива на какъв етап от бременността е и дали очаква момче, или момиче. Тя ще отмени някои участия заради бременността си.


Ъндърууд и Фишър сключиха брак преди 8 години в Грузия. Булката беше облечена в рокля Monique Lhuillier, ушита по поръчка.

Ъндъруд преди време сподели за проблемите и чувствата, с които се сблъскала по време на бременността с първото си дете.

„Спомням си, когато за пръв път разбрахме, че ще имаме дете, животът ни коренно се промени  Именно тогава разбираш колко важно е семейството и колко много време трябва да отделяш за него. Все пак – семейството е всичко“ , споделя  Ъндърууд

Поздравления за щастливото семейство!

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.