За да познаете, че един мъж Ви харесва или обича, не е нужно да има някакви универсални знаци, но имам няколко много важни неща, които трябва да знаете.

Какво е готов да направи един мъж за жената, която обича ?

Мъжете обикновено не са добри при изразяването на емоциите чрез думи, но когато мъж наистина е влюбен, ще го видите чрез неговите действия.

1. Той ще Ви слуша

неща-които-прави-мъж-за-жената-която-обича-слуша-ви

Мъжете често се провалят в това. Те се вслушват до един момент, само за да стигнат до секса, тъй като, ако няма никакви по-силни чувства той ще иска само това.

Ако той ви харесва, той ще Ви слуша и дори ще иска от Вас да му кажете всички в главата си на тази тема. Той ще обръща внимание на теб и си спомня подробности за разговорите.

Може би не всички, но ще си спомня основни неща.

2. Той ще приема Вашите съвети

какво-би-направил-влюбен-мъж-за-жената-която-обича-приема-съвети

Някои мъже просто ще искат да избегнат вашите съвети, особено ако му казвате къде е сбъркал. Много момчета са склонни да се противопоставят на една жена, която им казва какво да правят.

Ако той постави своето его всеки път над вашето, когато предлагате съвети и дори давате решения на някой проблем, то определен той не е изпитва някакви по-силни чувства. Приемането на Вашите съвети, е не на всички, но на някои от тях говори за обратното, че той изпитва чувства към Вас.

3. Той не се страхува да покаже своята уязвима страна

той ще покаже своята уязвима страна

Мъжете често поглъщат много от чувствата си. Всички знаем стереотипите: мъжете трябва да са по-силният пол, те са непобедими, никога не плачат. Въпреки че повечето мъже обичат да се видят в тази светлина, то показване на обратното, е сигурен знак, че той Ви обича или има интерес към Вас.

4. Той вижда във Вас красотата всеки ден

Въпреки че нашето общество е доминирано от изкривени идеи за красота, поставяйки на пиедестал лица, маскирани с тонове грим, мъжът, който наистина обича една жена, ще вижда нейната красота всеки ден. Дори ако вярвате, че изглеждате зле, не избягвайте партньора си, защото той ще бъде развълнуван да ви види, дори и с разхвърляната ви коса и с подпухнали очи. Той ще се грижи за перфектните ви несъвършенства.

5. Той прави жертви за вашето щастие

Да бъдем честни за момент – егоизма е еволюционно вграден в нашата природа. Истинската любов обаче ни подтиква да преодолеем тази черта. Ако човек наистина обича жена, той ще жертва много, за да направи момичето си щастливо. Но когато мислите за жертви в името на любовта, не е задължително да правите сравнение с историите на Холивуд. Всяка жертва, независимо колко малка, е израз на любов. Не пропускайте малките неща.

6. Той се бори за вашата любов

Без значение колко силна е любовта, пътят в живота ни е обсипан с препятствия, които ще създават проблеми във връзката ви. Но когато мъж те обича, той ще се бори за любовта в името на всичко. Може би ще трябва да се отдръпне за момент, но не забравяйте, че той винаги ще се върне. Защото той знае, че връзката ви е нещо, което си заслужава борбата.

7. Той обръща внимание на малките неща, които ви интересуват

Това може да е най-малкото или дори най-странното нещо, но ако ви прави щастливи, вашият мъж с радост ще го направи. Той ще обърне внимание на всички тези малки неща, които те карат да се усмихваш и ще ги използваш, за да направи денят ти неповторим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here