7 неща, които един мъж ще направи само за жената, която наистина обича

които мъж ще прави само неща-които-мъж-ще-направи-за-жената-която-обича-628x314
Какво би направил мъж за жената, която обича? Ето 7 неща.

За да познаете, че един мъж ви харесва или обича, не е нужно да има някакви универсални знаци. Има обаче няколко много важни неща, които трябва да знаете.

Какво е готов да направи един мъж за жената, която обича?

Мъжете обикновено не са добри при изразяването на емоциите чрез думи, но когато мъж наистина е влюбен, ще го видите чрез неговите действия.

1. Той ще ви слуша

неща-които-прави-мъж-за-жената-която-обича-слуша-ви

Мъжете често се провалят в това. Те се вслушват до един момент, само за да стигнат до секса, тъй като, ако няма никакви по-силни чувства, той ще иска само това.

Ако той ви харесва, той ще ви слуша и дори ще иска от вас да му кажете всички мисли, които се въртят в главата ви. Той ще обръща внимание и ще си спомня подробности за разговорите.

Може би не всички, но ще си спомня поне основни неща.

2. Той ще приема вашите съвети

какво-би-направил-влюбен-мъж-за-жената-която-обича-приема-съвети

Някои мъже просто ще искат да избегнат вашите съвети, особено ако им казвате къде се сбъркали. Много момчета са склонни да се противопоставят на една жена, която им казва какво да правят.

Ако той укротява егото си всеки път, когато предлагате съвети и давате решения на някой проблем, то определено той изпитва чувства към вас.

3. Той не се страхува да покаже своята уязвима страна

той ще покаже своята уязвима страна

Мъжете често преглъщат много от чувствата си. Всички знаем стереотипите: мъжете трябва да са по-силният пол, те са непобедими, никога не плачат. Въпреки че повечето мъже обичат да се виждат в тази светлина, то показването на обратното е сигурен знак, че той ви обича или има интерес към вас.

4. Той вижда красотата ви

Въпреки че нашето общество е доминирано от изкривени идеи за красота, поставяйки на пиедестал лица, маскирани с тонове грим, мъжът, който наистина обича една жена, ще вижда нейната красота всеки ден. Дори ако вярвате, че изглеждате зле, не избягвайте партньора си, защото той ще бъде развълнуван да ви види, дори и с разрошена коса и подпухнали очи.

5. Той прави жертви за вашето щастие

Да бъдем честни – егоизма е еволюционно вграден в човешката природа. Истинската любов обаче ни подтиква да преодолеем това. Ако един мъж наистина обича една жена, той ще жертва много, за да направи момичето си щастливо. Когато мислите за жертви в името на любовта, не е задължително да правите сравнение с историите на Холивуд. Всяка жертва, независимо колко малка, е израз на любов. Не забравяйте малките неща.

6. Той се бори за вашата любов

Без значение колко силна е любовта, пътят в живота ни е обсипан с препятствия, които ще създават проблеми във връзката ви. Когато един мъж ви обича, той ще се бори за любовта в името на всичко. Може би ще трябва да се отдръпне за момент, но не забравяйте, че той винаги ще се върне. Защото той знае, че връзката ви е нещо, което си заслужава борбата.

7. Той обръща внимание на малките неща, които ви интересуват

Това може да е най-малкото или дори най-странното нещо, но ако ви прави щастливи, вашият мъж с радост ще го направи. Той ще обърне внимание на всички тези малки неща, които ви карат да се усмихвате, и ще ги използва, за да направи деня ви неповторим.

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.