6-те най-добри масажори за тяло за 2023

6-те най-добри масажори за тяло за 2022

Всеки от нас, иска да бъде достатъчно богат и да има личен масажор, но докато сбъднем тези мечти е добре да знаем какви масажори за тяло можем да открием онлайн.

Масажорите за тяло, са отличен начин да се отпуснете след работа и да релаксирате.

Масажорите за тялото, имат както външни ползи за здравето, като при разтегнати мускули, така и за отпускане и релакс, след натоварен ден.

Ето защо, помолихме екипът на онлайн магазина Тотал шоп ( totalshop.bg ) да ни помогне в тази задача.

6-те най-добри масажори за тяло

През 2023 година, става все по наложително да използваме масажори за тяло, защото все повече си седим вкъщи и тялото ни има нужда от някакъв вид раздвижване или масаж.

Този тип масаж, не само помага за отпускането на тялото, но и раздвижва кръвта ни.

Ето и няколко вида масажори, които може да си закупите през 2023 година:

тотал шоп

1. Масажор за цяло тяло : Zyllion Шиацу

Ако имате скованост и болки в гърба и шията, то масажорът Shiatsu Massager използва обратно въртящи се кръгове , за да премине през всички мускули и прешлени.

Въртящите се кръгове променят посоката си всяка минута, за да обходят всяка област на вратът. 

Макар че е идеален за гърба и шията, масажорът може да се използва и за ръцете, стъпалата и краката. 

За допълнително облекчение включете функцията за нагряване за по-добра циркулация на кръвта.  Този масажор може да се използва и за колата.

2. Най-добър масажор за краката: RENPHO Shiatsu

Искате да получите хубав масаж на краката си след дълъг работен ден ? Може да загреете цялото си тяло с този масажор за крака. 

Някои масажори, затоплят само стъпалата на краката ви, докато масажорът шиацу на Renpho затопля изцяло двата крака, насочвайки от петите към цялото тяло.

 Можете да избирате от 15- или 30-минутна терапия и три нива на интензивност. Можете също да изключите функцията за затопляне на тялото.

3. Най-добър пистолет за масаж: Theragun G3 PRO

 Theragun G3 PRO

Theragun Pro е пионер в тенденцията за масажни пистолети. 

Ако търсите масажор, който да има голяма гъвкавост, ще оцените шестте различни приставки в този и петте вградени скорости за масажиране на множество мускулни нужди.

Той се доставя с две батерии (които достигат общо 300 минути живот на батерията) и тежи по малко от килограм, така че можете да го вземете със себе си дори, когато сте на почивка. 

Масажорът може да се похвали с амплитуда, която достига 60 процента по-дълбоко в мускулите в сравнение с другите на пазара – позволявайки бързо възстановяване от силните болки, които имате.

4. Най-добър масажор за шия и гръб: VIKTOR JURGEN Deep

масажор за шия и гръб

Въпреки че на пръв поглед може да изглежда като шал, той прави много повече от това да поддържа раменете ви топли. 

В комплект с три нива на интензивност, шиацу масажорът на Naipo разполага както с функция за затопляне, така и с функции за дълбок масаж и шиацу.

Произлизаща от Япония, техниката на Шиацу се фокусира върху точките на натиск, имайки за цел да възстанови баланса в тялото. Въпреки че е идеален за масажор за рамене, може да се използва за гърба, врата или бедрата.

5. Най-добър масажен стол: Real Relax

В допълнение към осем масажни ролки, масажният стол с нулева гравитация на Real Relax включва вградено затопляне, настройка за нулева гравитация и Bluetooth връзка. 

Този стол прави цялостен масаж на тялото, като започне от краката, таза и стигне до вратът.

В него има редица механизми, които не просто правят масаж, но и разтягат мускулите на тялото.

Това е най-добрата награда, която може да си дадете след един изморителен ден.

С този масажор, който има 50 въздушни възглавници, поставени в областта на раменете, ръцете, седалката и краката на стола, не се пропуска нито една област на тялото.

6. Най-добър масажор за скалпа и главата: Maxsoft

Maxsoft масажор за скалп

Подобрете времето, което прекарвате под душът с масажора за скалпа на Maxsoft, който едновременно масажира скалпа и насърчава притока на кръв – което го прави особено полезен, ако искате по-силна и дълга коса.

 Проектирана с удобна дръжка, водоустойчивата четка е нежна към скалпа и безопасна за използване върху заплетена мокра коса.

Освен ползите от масажа, масажорът ексфолира скалпа, като ви помага да се справите с пърхота.

Как да закупите електрически масажор?

Докато изберете един от многото сайтове за електрически масажори онлайн, има някои неща, които трябва да имате предвид, според експертите, с които се консултирахме.

Обърнете внимание на батерията на масажора

Тъй като повечето от тях са за ръчна употреба, помислете колко време може да работи един масажор, преди да му е нужно ново зареждане.

Какви приставки включва масажорът?

Приставките за електрически масажор са обичайни – някои предлагат повече разнообразие от други. 

Мека приставка от пяна или гумена топка до приставката с плоска глава. Ето защо е добре да знаете точно от какво имате нужда, преди да го закупите.

Нашият съвет е да разгледате масажорите ва сайта на Тотал шоп – там ще откриете качествени масажори на отлични цени!

Красимир Димитров е създател и автор на сайта "За нея". Всички статии се създават с цел полезна и актуална информация на читалните и спазват стандартите за полезност и изчерпателност по всяка тема. Може да се свържете с нас на zaneqinfo@gmail.com.