Ако вече използваш мъжка козметика лице или си напълно нов в търснете на хубава мъжка козметика за лице, то тази статия, е всичко от което се нуждаеш.

Без значение дали търсите една цяла рутина от един продукт или нещо с няколко стъпки.

Продуктите, които поставихме в тази статия, са избрани на база редица проучвания в различни сайтове, съставки и мнения на мъже.

Мъжете използват мъжка козметика за лице, не смао да изглеждат по-добре, но също така да се чувстват страхотно, повишавайки увереността до самочувствието.

Най -важното нещо, което трябва да знаете за мъжката козметика за лице, е преди да купите продукт за мъжка кожа, да знаете какво е подходящо за нея.

 Не посягайте към нещо само защото е на мода или защото е с ниска цена. Всъщност често тук се крие основният проблем.

Кои са най-добрите мъжки козметики за лице?

Трябва да знаете, яе последователният подход и грижата за кожата, който включва качествени съставки, се случва след 28 дни, защото мъжката кожа, е много по-дебела и регенерацията и отнема 28 дни.

Серум за бръчки под очите

Крем за очи Hawthorne

Този участък от кожата е най -тънкият по лицето и по този начин лесно се набръчква, увисва, потъмнява и се надува. 

Серум за очи Hawthorne съдържат специфични съставки, вариращи от стимулиращ кръвообращението кофеин до укрепващи кожата пептиди.

Този серум стяга и хидратира за постигането на здрава и приятна на допир кожа. Той е разработен за проактивна поддръжка и превантивни мерки за стареене.

Face Wash за лице

Face Wash за лице

Искате да имате чиста и красива кожа? В някои дни, може да миете лицето си с този продукт 3 или 4 пъти, ако е горещо или ако тренирате.

Дори два пъти на ден (базовата сутрин и вечер), е препоръчително, за да имате добри резултати.

Това е, почистващо средство на базата на глицерин, без аромати, само с осем хипоалергенни, на растителна основа и биоразградими съставки.

Внимателно успокоява раздразнената и зачервена кожа, като той е безопасен за употреба върху всички типове кожа, особено за много чувствителна кожа

Jack Black скраб за лице

Jack Black скраб за лице

Това е физически ексфолианти , използван за премахне на мъртвите клетки и да поддържат кожата здрава, ярка и чиста. 

Подобно на химическите ексфолианти, се използва 2-3 пъти седмично или според указанията.

Екологично чисти, биоразградими частици за почистване помагат да се отпушат порите, да се предотвратят обръщането на космите и да се сведе до минимум дразненето при бръснене.

 Премахва маслото, мръсотията и мъртвите клетки на мъжката кожа.

 Сет за мъжка кожа Geologie

 Сет за мъжка кожа Geologie

 Geologie предлага персонализирани комплекти за мъжка кожа, въз основа на кратък петминутен тест, който правите на уебсайта. 

Те ще Ви попитат какво използвате сега, за всички състояния, които имате или бихте могли да развиете, и какви са вашите приоритети извън рутината за грижа за кожата. 

Когато приключите, той ще генерира персонализиран набор от продукти, който ще отговори най -добре на вашите нужди, без да се изисква допълнително мислене.

Комплект за мъжка кожа Disco Regimen

Комплект за мъжка кожа Disco Regimen

Тази компания за мъжка кожа, използва проверени формули, разработени от дерматолог, създадени специално за по-твърдите типове мъжка кожа.

Почти всички продукти на марката си струват парите, но ако търсите подаръчен комплект за мъжка кожа, за себе си или за любим човек, тогава силно препоръчваме Disco Regimen Set, който съдържа три от най-добрите им продукти против стареене и почистващи продукти.

 Bevel мъжка козметика за лице

 Bevel мъжка козметика за лице

Този сет на Bevel, включва овлажняващ балсам, почистващ препарат с въглища, защита срещу тъмни кръгове, ексфолиращо втриване, серум против бръчки, олио за възстановяване и бонус от микрофибър. 

С всички тези продукти няма кожа, която да не може да третира правилно този мъжки сет, независимо дали става дума за неравна кожа, тъмни кръгове около очите, бръчки или каквото друго ви хрумне.

Защо трябва да използвате мъжки козметики за лице?

Мъжката козметика за лице, е същото, поради, което жените използват такава – увереност и самочуствие.

Всеки увререн мъж, винаги има нужда от още по-голяма увереност, а кожата е един от най-важните фактори.

Ако отидете на среща с жена, или на бизнес вечеря, с кожата коята е цялата зачервена или с акне, това няма да приятно на другите?

По-важното, мъжката кожа е средно 30% по-дебела от женската, и дълбоката хидратация е ключова за един мъж.

Мъжете имат по-активни мастни жлези, което означава повече и по -големи пори. 

Това означава две основни неща: кожата на лицето при мъжете е по-податлива на въздействието на свободните радикали във въздуха (по -големи пори – по -големи „вратички“ към кожата) и кожата е по-мазна и блестяща. 

Признаците на стареене се появяват по-късно при мъжете, но когато се появят, те се появяват по -бързо и по -пълноценно.

Ето защо, грижата за кожата е важна, за всеки един мъж.

Оценете статията ни:
[Total: 1 Average: 5]