Много необвързани хора, експериментират с онлайн запознанства, чрез настолни компютри или мобилни приложения, като започват с безплатни онлайн сайтове за запознанства.

Безплатните сайтове ви дават шанс да изпитате всичко, което предлага онлайн запознанствата, и Ви позволяват да разговаряте, опознаете даден човек и дори да излезете с него.

Онлайн запознанствата са преминали дълъг път на развитие. Ако се върнем назад, ще установим, че нашия избор е бил сведен само до няколко сайта.

Онлайн сайтовете за запознанства, които ги имаше тогава, не разполагаха с възможностите, които имаме днес. Освен това нямаше приложения за запознанства.

Днес приложения и сайтове, като AdultFriendFinder на Zoosk са променили играта благодарение на огромните бази данни с лоялни, активни хора, които предлагат изобилие от риба в морето. Ако търсите хора с подобно мислене, не можете да си позволите да пренебрегвате най-добрите онлайн сайтове за запознанства.

Кои са най-добрите сайтове за запознанства?

Разбира се, платените сайтове за запознанства и приложенията обикновено осигуряват нещо повече, но срещу заплащане. Много от тях имат по-усъвършенствани алгоритми за съвпадение, заедно с други функции, и понеже трябва да платите, за да ги използвате, те са склонни да привличат само определена група хора.

Освен това, много безплатни сайтове имат съвпадащи системи, които в някои случаи работят дори по-добре от платените им конкуренти, и всеки сайт за запознанства има свой уникален аспект, който го отличава от тълпата.

В крайна сметка, когато се вгледате в онова, което е на разположение в наши дни по отношение на безплатните онлайн сайтове, съобщението е доста ясно: Намирането на хора чрез сайтове за запознанства, не нужно да струва пари. А това значи, че можеш да използваш тези пари за срещата, която ще си организираш, например.

Ако онлайн запознанствата са нещо, което обмисляте, или преосмисляте отново, наистина нямате какво да губите, като изпробвате безплатен сайт за запознанства.

Единственото истинско предизвикателство е количеството опции: има толкова много сайтове и услуги за запознанства, от които да избирате. Има 5 000 онлайн платформи за запознанства (много от които са напълно безплатни), с безброй милиони хора, които ги използват, така че изборът на подходящите за Вашите нужди  сайт може да бъде като търсене на игла в купа сено.

От друга страна, това означава, че там определено има един, който отговаря на вашите конкретни нужди, без значение дали е за една нощ или потенциален партньор за цял живот.  Ето защо ние от ЗА НЕЯ създадохме един списък, които си струва да бъде проверен

Най-добрите безплатни сайтове за запознанства

Ето нашия списък от български и чужди сайтове и приложения за запознанства.

# Сайт за сериозни запознанства – „Запозналник“

Запозналник, е напълно безплатен български сайт, насочен към тези, които си търсят сериозна връзка. Ако търсите запознанства от тип “ за една нощ“, то този сайт не е за Вас.


Сайтът се опитва да създаде по-сериозни профили на хората в него, като като се опитва да разкрие характера Ти с много различни и интересни въпроси!

Този сайт за запознанства има множество функции, които не само ще те забавляват в търсене на сродната си душа, но и ще ти помогне да спестиш време. Можеш да се свържеш с всеки член на сайта и да разгледаш подробно профила му. След което да общуваш с тях в директен чат, за да се опознаете по-добре.

Проверете дали този сайт е за Вас Разгледай

# Сайт за флирт и сериозни запознанства – „Елмаз“

сайтове-за-запознанства-Елмаз

Елмаз, е един от първите български сайтове за флирт и запознанства в България.

Елмаз е насочен към сериозни запознанства, чат, флирт, среща, приятелство, любов. Сайтът дава възможност за лесно и свободно общуване, запознаства и чат.

Създаден в далечната 2002 година, Елмаз съществуваше много преди facebook и беше един от основните начини да се запознаеш с някой.

Проверете дали този сайт е за Вас Разгледай

# Сайт за запознанства, в който жената избира – „Дами канят“

Сайтът “ Дами канят“ е сайт за запознанства, който е много по-различен сайт. В него силата е в ръцете на жените.

Дамите тук са на почит и изборът е изцяло в техните ръце ! Те решават с кого да общуват, а мъжете имат за цел да привлекат тяхното внимание, така както е в природата.  Екипът се опитва да поддържа равно съотношение между женски и мъжки профили в сайта.

Жените имат достъп до повече функционалности от мъжете. Например, те могат да комуникират с когото си пожелаят, а мъжете ще трябва да получат специално и лично одобрение, за да могат да пишат на дамите.

Проверете дали този сайт е за Вас Разгледай

Най-добрите приложения за запознанства

Ето и изборът на За Нея за приложения за запознанства:

# Открий Истинска Любов – YouLove

сайтове-за-запознанства-YouLove

Ако търсите сериозна връзка, тогава YouLove е подходящото приложение за запознанства за вас.

Приложението е направено простичко и целта му е да среща нови хора наблизо. YouLove предлага над 20 милиона необвързани души и повече от 100,000 нови членове, които се присъединяват всеки ден.

Проверете дали този сайт е за Вас Разгледай

# Приложение тип социална платформа – OKCupid

сайтове-за-запознанства-приложение

В това приложение Вие можете да разказвате истории, да споделите какво правите в даден момент и още много възможности. Покажете кои сте, а не как изглеждате.

OKCupid има и сайт, а той разполага с лесен за навигация интерфейс, проницателни, но не прекалено дълги профили и малко въпроси,на които можете да отговорите, за да помогнете на сайта да се съчетае по-добре и да ви намери правилен за Вас човек.

Откривате потенциални съвпадения въз основа на търсенето, вместо да се подлагате на предложения за съвпадение с ръчно подаване, което дава по-голям контрол върху практическата ви работа с онлайн запознанства.

Проверете дали този сайт е за Вас Разгледай

# Приложение за сериозни запознанства: Plenty Of Fish

сайтове-за-запознанства-приложението-Plenty Of Fish

Един от най-лесните и най-достъпни начини да се гмурнете право в онлайн запознанства е чрез безплатен сайт за запознанства и приложение Plenty Of Fish.

Платформата предлага пълен набор от онлайн запознанства, който не ви струва нито една стотинка. Има изобилие от членове от всички различни сфери и интереси, повечето от които са постоянно активни в сайта.

Номерата говорят сами за себе си, тъй като сайтът привлича ежедневно приблизително 4 милиона влизания и над 65 000 нови потребители се регистрират всеки ден. Сайтът за запознанства е предназначен за намиране на хора за дългосрочни взаимоотношения, както и за организиране на случайни срещи, които не са свързани с нещо по-сериозно.

Проверете дали този сайт е за Вас Разгледай

Нека обобщим: Сайтовете и приложенията за запознанства са напълно различни от тези, които някои от нас са ползвали ( пример mIRC ). В днешно време, сайтовете и приложенията за запознанства са базирани на много-по сложни алгоритми и изкуствен интелект, като ни предлагат правилни за нас хора.


Виж още:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here